'Çorbada tuzumuz olsun'a Başkan Gül'den destek

Güncelleme Tarihi:

Çorbada tuzumuz olsuna Başkan Gülden destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2018 17:39

'Çorbada tuzumuz olsun'a Başkan Gül'den destek

Haberin Devamı

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer ilçesinde restoran sahibi Kadriye Bahadır (58), geliri ihtiyaç sahiplerine bağışlanmak üzere 'Çorbada tuzunuz olsun' kampanyası başlattı. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, her cuma kasesi 5 liraya satılan çorbalardan elde edilen gelirin ihtiyaç sahiplerine bağışlandığı restoranda çorba içti.

Kemer merkezindeki bir restoranın sahibi Kadriye Bahadır, ihtiyaç sahiplerine yardım amacıyla harekete geçti. 'Çorbada tuzunuz olsun' adıyla kampanya başlatan Kadriye Bahadır, her cuma restoranında satılan çorbalardan sağlanan geliri ihtiyaç sahiplerine bağışlıyor. Bu güne özel kasesini 5 liraya sattığı çorbaların gelirine dokunmadan ihtiyaç sahiplerine veren Kadriye Bahadır'ın kampanyası ilgi de gördü.

2 çocuk annesi Kadriye Bahadır'ın restoranına Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve CHP İlçe Kadın Kolları üyesi bir grup kadın 'Çorbada tuzumuz olsun' diyerek çorba içmeye gitti.

Kampanyayı anlamlı bulduğunu belirten Başkan Gül, Kadriye Bahadır'a teşekkür etti. Başkan Gül, sosyal medya üzerinden de Kemerlilere kampanya destek vermeleri için çağrıda bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!