Coral Travel, UITT'nin gözdesi

Güncelleme Tarihi:

Coral Travel, UITTnin gözdesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 15:18

Coral Travel, UITT'nin gözdesi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - CORAL Travel, Ukrayna'nın en büyük ve sektörün en önemli turizm fuarlarından UITT'in gözdesi oldu.
UITT, 29-31 Mart tarihleri arasında Kiev'de gerçekleşti. Ukrayna'nın önde gelen seyahat endüstrisi etkinliği ve seyahat işini kurmanın etkili bir yolu olarak evrensel olarak tanınan Ukrayna Uluslararası Seyahat ve Turizm fuarı UITT, bu yıl 30 ülkeden 200 şirketi ağırladı. Bulgaristan, Gürcistan, Dominik Cumhuriyeti, Mısır, Hindistan, Endonezya, İtalya, İspanya, Katalonya, Kıbrıs, Küba, Litvanya, Malta, Polonya, ABD, Tanzanya, Tunus, Türkiye, Ukrayna, Karadağ gibi ülke destinasyonların stantları ile katıldığı fuarı dünyanın dört bir yanından 16 binden fazla ziyaretçi izledi. UITT fuarında Kuşadası ve Kemer bölgeleri ayrı stantlarla temsil edildi.
Ukrayna pazarında geçen sezon büyük artış sağlayan Coral Travel'in 210 metrekarelik merkez standı, Coral Travel Elit Servis 25 metrekarelik, Coral Travel acenteler zinciri 16,5 metrekarelik stantları ile dikkat çekti. Rixos Hotels ile birlikte fuarın ana partneri olan Coral Travel'in standında 36 Türk otelinin tanıtım masası yer aldı. Fuarın 26 saatlik seminer programında en popüler 'Yaz-2017' tatil yerlerine ilişkin yeni bilgiler paylaşılırken, Coral Travel'in 6 binden fazla acentesi farklı etkinliklere katıldı.
Coral Travel Ukrayna direktörü Tatiana Prokopenko'nun da katıldığı açılış töreninde, ülkelerin diplomatları-katılımcılar, turizm organları ataşeleri, Ukrayna hükümet yetkilileri temsilcileri, Ukrayna Ekonomi Bakanlığı Turizm Bölümü Müdürü Ivan Liptuga ve Kiev Şehir Yönetimi Turizm Bölümü Başkanı Anton Taranenko da yer aldı.
Fuarın ilk gecesi Coral Travel Ukrayna'nın "Gala Açılış Partisi" DeLuxe Night Club'da 1300'den fazla kişinin katılımı ile gerçekleşti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!