Conte'nin transferini Marina Granavoskaia bitirdi

Güncelleme Tarihi:

Contenin transferini Marina Granavoskaia bitirdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 17:41

İngiliz devi Chelsea, İtalyan teknik direktör Antonio Conte ile her konuda anlaştı. Transferi bitiren ise kulübün sahibi Roman Abramovich'in sağ kolu olarak da bilinen Marina Granavoskaia oldu.  

Haberin Devamı

Abramovich'in çevresindeki en güçlü kadın olarak bilinen Marina Granavoskaia, Antonio Conte'nin temsilcileriyle bir araya gelerek transferde prensip anlaşmasına vardı. 18 milyon sterlin (75 milyon TL) karşılığında üç yıllık sözleşme teklif eden Chelsea'ye "evet" diyen Conte'nin ekibini ikna eden isim olan Granavoskaia, transferden sorumlu olarak görevini bir kez daha yerine getirmeyi başardı.

Contenin transferini Marina Granavoskaia bitirdi
Mart ayında imza atması beklenen Antonio Conte'nin transfer döneminde 150 milyon poundluk bir bütçeye sahip olması bekleniyor.

MARINA GRANAVOSKAIA KİMDİR?
Rusya'da dünyaya gelen Marina Granavoskaia, Moskova Devlet Üniversitesi'ni bitirdi. 1997 yılında Abramovich'in sahibi olduğu petrol şirketinde çalışmaya başlayan Marina Granavoskaia, 18 yıldır Rus milyardere üst düzey danışmanlık hizmeti veriyor. Granavoskaia, 2013 yılından bu yana kulübün transfer işlerini de yürütmeye başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!