Constantine

Güncelleme Tarihi:

Constantine
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 09, 2005 12:02

Şimdi şöyle bir düşünün... Bir şekilde bütün dinlerin bütün kutsal kitaplarında çeşitli şekillerde anlatılan cenneti de cehennemi de görüp sonra yeniden dünyaya dönmüş olun.. Hayatınızda nasıl bir değişiklik olurdu... Sizi bilemiyoruz ama John Costantin böyle bir deneyim yaşadı ve aslına bakılırsa olup bitenden hiç de memnun değil. Francis Lawrence'ın yönettiği filmin başrollerinde Keanu Reeves, Rachel Weisz, Shia LaBeouf var.

Haberin Devamı

FÄ°LMÄ°N KONUSU

John Constantine cehenneme gitmiş ve dönmüştür. İstemediği bir yetenek olan, dünya üzerinde insan görünümünde dolaşan melez melek ve iblisleri hemen tanıma becerisiyle doğan Constantine  bu işkenceden kurtulabilmek için intihara başvurur. Ama başarısız olur. İstemi dışında hayata geri dönen genç adam, kendini yeniden dünyada bulur. Artık, intihar girişiminde bulunmuş ve yaşamdan kısa bir süre kopmuş biri olarak, cennet ile cehennem arasındaki dünyevi sınırlarda gezinir, ve şeytanın emir erlerini derinliklere geri göndererek boş yere kefaretini ödemeye çalışır.

Ama Constantine bir aziz değildir. Gerek içinde bulunduğu dünya, gerek öbür dünyada hayalkırıklığına uğratıldığı için çok içki içen, çok hızlı yaşayan ve kahramanlık fikrinden nefret eden buruk bir kahramandır. Constantine ruhunuzu kurtarmak için savaşacak, ama hayranlığınızı, minnetinizi ve merhametinizi kesinlikle istemeyecektir. Onun tek istediği cezasının ertelenmesidir.

Haberin Devamı

Çaresiz ama şüpheci bir kadın dedektif olan Angela Dodson çok sevdiÄŸi ikiz kızkardeÅŸinin esrarengiz ölümünün üzerindeki sır perdesini kaldırmak için Constantine’in yardımını istediÄŸinde, soruÅŸturma, ikiliyi günümüz Los Angeles’ın topraklarının altında var olan iblisler ve melekler alemine sürükler. Felaketi andıran bir dizi dünyaötesi olay yaÅŸayan ikili, ister istemez kenetlenirler ve ne pahasına olursa olsun kendi iç huzurlarını bulmaya çalışırlar.Â

FÄ°LMÄ°N KÃœNYESÄ°
Yönetmen:Francis Lawrence
Senaryo: Kevin Brodbin, Frank Cappello
Oynayanlar: Keanu Reeves, Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Tilda Swinton,
Pruitt Taylor Vince, Djimon Hounsou, Gavin Rossdale, Peter Stormare

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!