'Constant kavga etti ve kadro dışı kaldı' iddiası

Güncelleme Tarihi:

Constant kavga etti ve kadro dışı kaldı iddiası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2014 11:40

Daha önce Malouda ve Cardozo'yla tartışan Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic için yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Kasımpaşa ile berabere kalan Trabzonspor’da takımın en iyi isimlerinden Constant’ın, hocası Vahid Halilhodzic ile kavga ettiği için kadroya alınmadığı ileri sürüldü.

Bordo-Mavililer dün sahasında Kasımpaşa ile berabere kalırken, takımın en iyilerinden olan Kevin Constant’ın kadroya alınmaması kafaları karıştırdı. Gineli futbolcunun sakat olduğu için hocası tarafından kadroya alınmadığı konuşulurken, Spor61 adlı haber sitesi konuya başka bir boyut getirdi.

Sitenin haberine göre; Constant sakatlığı yüzünden değil, teknik direktör Vahid Halilhodzic ile tartışmaya girdiği ve sözlü kavga ettiği için kadroya alınmadı. Edinilen bilgilere göre de ikili, Başakşehir maçının devre arasında ufak çaplı bir gerginlik yaşadı. Hatırlanacağı üzere daha önce Malouda ile kavga eden Halilhodzic, Fransız oyuncuyu kadro dışı bırakmıştı. Boşnak çalıştırıcı, Cardozo’yu da idmanda azarlamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!