ÇOMÜ’de Rektör Seçimleri

Güncelleme Tarihi:

ÇOMÜ’de Rektör Seçimleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2015 16:18

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ’NDE (ÇOMÜ) PERŞEMBE GÜNÜ YAPILACAK REKTÖRLÜK SEÇİMLERİ İÇİN, MEVCUT REKTÖR PROF. DR. SEDAT LAÇİNER YENİDEN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde (ÇOMÜ) Perşembe günü yapılacak rektörlük seçimleri için, mevcut Rektör prof. Dr. Sedat Laçiner yeniden aday olduğunu açıkladı.
Perşembe günü Terzioğlu Yerleşkesi’ndeki Troia Kültür Merkezi’nde yapılacak olan ÇÖMÜ Rektörlük seçimleri için mevcut Rektör prof. Dr. Sedat Laçiner yeniden aday olduğunu açıkladı. ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesi’nde çok sayıda öğretim üyesinin de katılımıyla gerçekleştirdiği basın toplantısında adaylığını açıklayan Laçiner “Eğer ki Perşembe günü bir iltifat olmazsa, arkadaşlarımız teveccüh göstermezlerse, birinci sıraya beni koymazlarsa beni bu yarışta yokum” dedi. Laçiner, “ Ne Cumhurbaşkanımızın karşısına, ne de Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üyelerinin karşısına, ikinci, üçüncü, dördüncü, beşinci veya altıncı olarak gitmem. Geçen seçimde de aynısını söylemiştim, bugün de söylüyorum. Perşembe gününe çok az süre var. Ömrü olan görür. Perşembe günü ikinciysem, benim için artık ÇOMÜ’de rektörlük görevi bitmiştir. Dolayısıyla YÖK’ün de Cumhurbaşkanlığının da seçeceği insan sayısı daha az olacaktır” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!