Colman'a teklif yok

Güncelleme Tarihi:

Colmana teklif yok
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2010 10:14

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Toulouse ve Porto'nun ilgilendiği Colman için resmi teklif almadıklarını belirterek, "İlgilenen kulüpler var ancak ciddi bir teklif yok" dedi.

Haberin Devamı

Asbaşkan Hacısalihoğlu, bu yıl Avrupa Kupaları'nda gruplara kalmak istediklerini belirterek, "Avrupa kupaları çok önemli. Trabzonspor uzun yıllar üzerine ilk defa geçen yıl Avrupa kupalarına katıldı ama maalesef eleme turunda elendi. Bu yıl gruplara kalmak en büyük hedefimiz. Trabzonspor halkının ve sevenlerinin de beklentisi bu yönde. Gruplara kalmamızın hem kadromuzdaki oyunculara, hem de kulübümüze çok olumlu yansımalar yapacağını düşünüyoruz. Umuyoruz ki ilk turda gruplara katılacak neticeyi alırız ve Avrupa kupalarında mücadele ederiz" diye konuştu.

"KULÜPLERİN ORTAK SATIŞ MAĞAZASI AÇMA GİRİŞİMİ ÇOK GÜZEL"

Hacısalihoğlu, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ortak ürün satış mağazası açma girişiminin çok doğru bir hamle olduğunu belirterek, "Kulüplerin rekabetinin sahada olması lazım. Diğer ekonomik alanda hatta başka konularda ortaklıklar yapılabilir. Çünkü kulüplerin genel gayesi spora hizmet etmek ve insanlara huzurlu bir ortam yaratmaktır. O açıdan rekabetin sahada kalması gerekir. Böyle bir iş yapılıyorsa güzel bir proje. Bizimde böyle bir organizasyon içerisinde olmamız çok doğru olur" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"COLMAN İÇİN CİDDİ BİR TEKLİF YOK"

Asbaşkan, kendi futbolculara zaman zaman resmi olmasa da teklifler geldiğini de belirterek, "Bunların bazıları sadece konuşulmasına rağmen basında yer alıyor. Colman'la ilgili olarak da bir çok kulübün şifai olarak görüşü ve ilgisi oldu. Ama ciddi olarak yazılı bir teklif ileten takım olmadı. Bu konuda resmi girişim gerçekleşmedi" dedi. Hacısalihoğlu, transfer çalışmalarını ise büyük bir titizlik içerisinde sürdürdüklerini söyledi.

 

 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!