Colman gelmiyor Onur gitmiyor

Güncelleme Tarihi:

Colman gelmiyor Onur gitmiyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2013 02:00

Trabzonspor’da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın “Seni takımımda görmek istiyorum” dediği Arjantinli yıldız Türkiye’ye dönmeyeceğini belirtirken, ismi transfer dedikodularına karışan milli kaleci Onur Kıvrak, takımı terketmeyeceğini söyledi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR’da son dönemde kadrodaki varlıkları tartışma konusu olan Gustavo Colman ve Onur Kıvrak’ın durumlarında son karar alındı. Çocuklarının eğitimini sürdürmesi için Trabzon’dan ayrılması gerektiğini daha önce belirten Arjantinli oyuncu Gustavo Colman konusundaki ısrar sürüyor. Çiçeği burnunda teknik adam Mustafa Reşit Akçay, Colman’la görüşerek “Seni kadromda görmek istiyorum” dedi. Arjantinli ise bu isteği “Şu anda birkaç teklif var. Henüz kesin kararımı vermedim. Biraz süre istiyorum” sözleriyle geri çevirirken kendisine gösterdiği ilgi nedeniyle teknik adama teşekkür etti.
Öte yandan birçok kulübün yakından takip ettiği Colman’ın bonservis bedelini yüksek tutan yönetim, Arjantinli oyuncusunun dönmeyeceğine ilişkin açıklamasını eleştirdi.

Haberin Devamı

ONUR: “BURADA MUTLUYUM”

TRABZONSPOR’da adı son dönemde Beşiktaş ve bazı Avrupa kulüpleriyle transfer söylentilerine karışan kaleci Onur Kıvrak ise hakkında çıkan iddialarla ilgili net konuştu. Trabzonspor’dan başka takıma transfer olacağının gerçeği yansıtmadığını belirten Kıvrak, şunları söyledi:

“Gelecek sezon bu kaleyi korumaya devam edeceğim. Tolga Ağabey’le aramızda hiçbir sorun yok. Benim üzerimden çıkan spekülasyonlara, taraftarlarımız asla inanmasın. Trabzonspor bana çok şey kattı ve ben de takıma çok şey katmak istiyorum. Avrupa’ya gitmek istiyorum, dedim. Avrupa’ya transferim gerçekleşmediği sürece Trabzon’da kalacağım.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!