Colin Kazım'a ipotek

Güncelleme Tarihi:

Colin Kazıma ipotek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2008 00:00

F.Bahçe Yönetimi, genç futbolcunun sözleşmesini 2013’e kadar uzatacak. Euro 2008’de büyük çıkış gösteren ve bu sezona formda giren 22 yaşındaki futbolcunun 2 yıllık anlaşması yenilenecek.

FENERBAHÇE Yönetimi Colin Kazım’ın sözleşmesini uzatıyor. Sarı lacivertli kulübe İngiltere’nin Sheffield United takımından transfer edilen 22 yaşındaki futbolcunun Euro 2008’de gösterdiği performans üzerine Avrupa kulüplerinin devreye girmesi yönetimi uyandırdı.

2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan milli futbolcu ile önümüzdeki günlerde masaya oturulacak ve bu tarih 2013’e kadar uzatılacak. Kurallar gereği bir takımın herhangi bir futbolcu ile 5 yıllık sözleşme yapma hakkı bulunduğundan, mevcut olan kontrat 3 yıl daha uzayacak.

Avrupa’nın birçok kulübünün son yıllarda uygulamaya başladığı sistemi harekete geçirecek olan Fenerbahçe Yönetimi, Kazım Kazım’ı elinden kaçırmak istemiyor. Tuncay Şanlı’yı bedelsiz olarak gönderen ve bu transferde kulübün gelir kaybına engel olamayan yönetim, bu kez işi sıkı tutacak.

M.City istemişti

Shakhtar Donesk ve MTK Budapeşte maçlarında gösterdiği performans ile ünlü menajerlerin yakın takibine giren Colin Kazım’ın da Fenerbahçe Yönetimi’nin bu düşüncesine olumlu baktığı öğrenildi.

Sezon başında Manchester City’in de teklifte bulunduğu Kazım’ı satmayı hiçbir zaman düşünmeyen Fenerbahçe Yönetimi, genç oyuncudan bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde büyük katkı bekliyor.

Öte yandan Kazım’ın Fenerbahçe’ye transferini sağlayan menajeri Aytaç Erenler ile yollarını ayırdığı öğrenildi. Genç futbolcunun verdiği sözleri tutmadığı ve Erenler ile arasında pürüzler olduğu bildirildi. İngiliz menajerler ile bağlantı halinde olan Kazım’ın babasının kararlarında etkili olduğu ileri sürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!