Çolakbayrakdar'dan, gazetecilere görsel brifing

Güncelleme Tarihi:

Çolakbayrakdardan, gazetecilere görsel brifing
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 13:04

Çolakbayrakdar'dan, gazetecilere görsel brifing

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yol çalışmaları, kentsel dönüşüm projeleri, park ve yeşil alan çalışmaları, sosyal tesisler ve yeni nesil yaşam merkezleri gibi birçok alanda projeler hazırlandıklarını söyledi.
Başkan Çolakbayrakdar gazetecilere projeleri anlatırken, Zümrüt Mahallesi’ndeki Vezirler Yolu ve Seyrani Kentsel Dönüşüm Projeleri, Yakut,  Zümrüt ve Yeşilmahalle bölgelerindeki projelerini yerinde gösterdi. Kocasinan Akademi Yakut Tesisi hakkında bilgiler veren Başkan Çolakbayrakdar, "7’den 7’e herkese hitap eden tesisimizde akademik eğitimlerin yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif aktiviteler yer almaktadır. Ayrıca Erkilet’te buna benzer, çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik hizmet verecek olan merkezimiz de yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak” dedi. 
Yakut Mahallesini Bekir Yıldız Bulvarına bağlayan yeni yol yaptıklarını vurgulayan Çolakbayrakdar, “Bekir Yıldız Bulvarı ve Kocasinan Bulvarı üzerinde yapılacak çalışmalar ile Yakut Mahallesi’nde yol sorunu kalmayacak. Şu anda Yakut Mahallesine yaptığımız bulvar, Bekir Yıldız Bulvarı’ndan başlayıp Mustafa Kemal Paşa Bulvarına bağlanarak ana arter olacak. İmarsız yapılaşma olan yerde istimlak çalışmamız tamamlandıktan sonra dönüşümler yakın bir zamanda hayat bulacak” diye konuştu.
Kadir Has Bulvarı, Bekir Yıldız Bulvarı ve Kuzey Çevre Yolundan oluşan 3 ana arter yolu birbirine bağlayacak yol çalışmasını yerinde anlatan Başkan Çolakbayrakdar, şunları söyledi:
"Yeni yollar yaparken çevresinde binalar oluşmadan bütün her şeyi kapsayan ulaşım alanları oluşturmaya özen gösteriyoruz. Yani yapılacak yeni yollarda üst yapı, alt yapı, bisiklet yolu, yaya yolu ve araç yolu faaliyetleri gibi çalışmalar önceden planlanarak yapılmaktadır. Bunun ilk örneğini de Zümrüt Mahallesi’nde hayata geçiriyoruz.” 
Ahmet Çolakbayrakdar, belediyecilik yatırımlarının yanı sıra vatandaşların her türlü sorunlarıyla da yakından ilgilendiklerini, ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve giyim başta olmak üzere pek çok konuda yardımda bulunduklarını anlattı. Çolakbayrakdar, "Sıkıntılarını vatandaşlarımızı rencide etmeden paylaşmak önceliğimiz oluyor. Bunun için Sosyal Market Projesi’ni hayata geçiriyoruz. İhtiyaç sahipleri, aldıkları ‘Sosyal yardım kartı’ ile sosyal marketimizde ihtiyacına göre giyim alışverişi yapabilecekler” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!