Çolakbayrakdar, "Kayseri’yi Uluslararası Marka Yapmalıyız"

Güncelleme Tarihi:

Çolakbayrakdar, Kayseri’yi Uluslararası Marka Yapmalıyız
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2015 12:50

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR, YEREL VE ULUSAL BİR MARKA HALİNE GELEN KAYSERİ'NİN ARTIK ULUSLARARASI BİR MARKA DÜZEYİNE ÇIKARILMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yerel ve ulusal bir marka haline gelen Kayseri’nin artık uluslararası bir marka düzeyine çıkarılması gerektiğini söyledi.
Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Ahmet Çolakbayrakdar’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Hiçyılmaz, "Özel iş hayatınızda çok başarılı hizmetlerde bulundunuz, çok başarılı işler yaptınız. Kocasinan Belediye Başkanlığında da çok başarılı bir dönem geçireceğinizden eminiz" şeklinde iyi dileklerini iletti.
Şahsı için dile getirilen iyi niyetlere ve güzel sözlere layık olmaya çalışacağını vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, " İş dünyasından gelen biri olarak muhakkak ki bundan sonra sizlerle olan çalışma tempomuzu biraz daha farklı ve hızlı yapacağız. İş dünyamızın, sanayicimizin, iş adamımızın ve tüccarımızın belediyelerimizden beklentisi, yapılması gereken hizmetler neyse onların yapılması noktasında gayretimiz fazla olacak. Dünya ölçeğinde artık ülkelerin isimlerinin yarışmasından ziyade şehirlerin isimlerinin yarışması ön plandadır. Kayseri’mizin ismini de global bir marka haline getirebilmek için yapmamız gereken neyse bunların gayreti içerisinde olacağız. Yerelde bir markayız, ulusalda bir markayız ama bu bizim için yetmez. Artık bu çıtayı uluslararası bir arenaya taşıyıp, Kayseri’nin uluslararası bir marka olduğunu deklare edip göstermemiz lazım. Bunun için biz belediyeler olarak bir gayret ve çaba içerisinde olacağız" dedi.
Kayseri’nin genetiğinde şehir menfaati için her zaman birlik ve beraberlik ruhunun olduğunun altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, "Bizim şehrimizde böyle bir kültür var. Bu şehrin DNA’sına kazınmış olmalı ki yıllardan beri süregelen bir gelenek olarak yaşamaktadır. Ne zaman şehir ve ülke menfaati için bir şey ortaya gelmişse her kurum ‘ben’ demeden ‘biz’ şuuruyla çalışmaktadır. Bu şehre yapılabilecek, konulabilecek artı katkılar için bir araya gelebilmiş, hiçbir zaman farklı bir görüş ortaya koymadan ortak görüş neyse sağlamıştır. İnşallah bu birliktelik kültürü bundan sonra da devam edecektir. Bununla birlikte gerek Ticaret Odamız, gerek diğer kurum ve kuruluşlarımızla şehir için yapılması gereken ne varsa hep beraber çalışmaya hazırız. Bu yöndeki gayretimizin devam edeceğinin de bilinmesini istiyorum" diye konuştu.
Marka şehir olma yolunda ilerleyen Kayseri için şimdiye kadar, önceki belediye başkanlarının çok güzel hizmetlerde bulunduğunu hatırlatan Mahmut Hiçyılmaz, "Aynı hizmetin sizin döneminizde de artarak devam edeceğinden eminiz. Biz bu çerçevede Kayseri Ticaret Odası olarak yapılabilecek her konuda Kayseri’nin menfaatleri doğrultusunda sizinle birlikte çalışmaya hazırız. Kayseri bir marka şehir haline belediyelerimizin gayretli çalışmaları neticesinde geldi. Kayseri’nin gelişmesi ve büyümesi sadece belirli bir kesimin çalışmasıyla değil, elbirliği ile mümkün olabilecektir. O bakımdan sizinle birlikte çalışmak suretiyle Kayseri’yi daha da layık olduğu yerlere çıkarmanın gayreti içerisinde olacağız, bu konuda oldukça kararlıyız. Bu dönem içerisinde size ve ekibinize başarı temenni ediyoruz. Kocasinan Bölgesi’nin daha da gelişmesi bakımından önemli vazifeler yapacağınızdan eminiz" şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!