Çolakbayrakdar çifti, Çölyak hastası çocuklarla bir arada

Güncelleme Tarihi:

Çolakbayrakdar çifti, Çölyak hastası çocuklarla bir arada
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2018 17:43

Çolakbayrakdar çifti, Çölyak hastası çocuklarla bir arada

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediyesi, sinema günleri etkinliği kapsamında çölyaklı ailelere sinema keyfi yaşattı. Etkinliğe eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte katılan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çölyaklı ailelerin her zaman yanında olduklarını vurguladı.

Kocasinan Belediyesi seminer salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte iştirak ederek, çocuklarla sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, onlarla yakından ilgilendi. Çolakbayrakdar çifti ile birlikte ‘Puloi’ adlı animasyon filmini izleyen çölyaklı aileler, keyifli dakikalar yaşadı.
Başkan Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada “Kocasinan Belediyesi olarak hepsi birbirinden farklı, birbirinden değerli bir çok organizasyon yapıyoruz ama çölyaklı ailelerin tanınması, bilinmesi, farkındalık oluşturulması açısından yapmış olduğumuz bu etkinlikler daha da önemli. Çölyaklı aileler için hazırlamış olduğumuz gıda paketlerinin karşılığının, bizlere dua olarak ulaşması bizim için çok değerli. Bir kardeşimiz ‘Başkanım bu paketler biraz daha sık dağıtılabilir mi sayısı artırılabilir mi’ dedi.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!