Çok sıkıcıydınız

Maça McGregor sürpriziyle başlandı. İskoç elindeki sakatlıktan ötürü İstiklal Marşı öncesi yerini Cenk’e bıraktı.

Haberin Devamı

Bu nöbet değişimi iki hafta önce bekleniyordu ama McGregor, Sivas’ta maçı kutaran isim olunca kendisine yeni bir kredi açılmıştı. Bu beklenmedik değişiklik iyi oldu. Böylece Cenk’in de son durumunu görecektik. Lakin kendisine pek iş düşmedi.

Güneş’in yerine ‘B planı’ ve ‘ateş ile barut’ sloganıyla dümene geçen Kafkas’ın istikrarsız Trabzonspor için dünkü maç, ‘can pahasına’ydı. Bundan olsa gerek, 90 dakikaya hızlı girdi. Beşiktaş, bu girişi Fenerbahçe’den kaptığı anlaşılan ‘top çevirme’yle önce püskürttü sonra da inisiyatifi ele geçirdi. İnönü’deki son derbinin yıldızı Olcay Şahan, Aybaba’nın ‘Messi kıyas’larından çok etkilenmiş olacak ki düz bir vuruşla ağları bulacağı pozisyonda Arjantinliye özenip fırsatı harcadı. Kartal’ın sol kanat sendromu da sürüyor. Aybaba, rakibin üst üste kanat bindirmeleri karşısında neşteri devre bitmeden Emre’ye vurdu. İlk devrede çok yüksek tempyo yoktu ama tabelayı değiştirecek pozisyonları iki taraf da yakaladı.

BİR TEK NİANG

Haberin Devamı

Aybaba, sakatlık zoruyla ikinci 45’e de Gülüm-Escude değişikliğiyle başladı. İkinci devre tempo daha da düştü. Lig TV yayını kesip nostaljik bir maç koysa daha keyifli olurdu!. Top Trabzon’un ayağındaydı fakat onlar da bal yapmayan arıydı. Aybaba, düşen geniş boşluklarveren ortasahayı Necip ile takviye etti. Niang’ın gelişiyle merkez forvetten uzaklaşan Holosko’da düşüş var. Oğuzhan da satalık sonrası toparlanamadı. Dün hızlı çıkıp dikine oynayamayan  Beşiktaş’a 1 puan fazla bile....

Yazarın Tüm Yazıları