Çok Sess’li düğün korosu

İstanbul gecelerinin popüler adresi Sess Bar’ın işletmecisi Nedim Binler, Kenan Doğulu, Burak Kut, Hande Yener, Ayşe Özyılmazel ve Oktay Kaynarca’nın şarkılar söylediği eğlenceli bir düğünle evlendi.

Haberin Devamı

İstanbul eğlence hayatının başarılı işletmecilerinden Nedim Binler, avukat sevgilisi Ela Çalıkuşu ile ortağı olduğu Sess Bar’da evlendi. Damadın nikâh şahitliğini Celal Çapa, gelininkini ise Murat Erdoğan yaptı.
Düğüne Volkan Büyükhanlı, Mehmet Mutlu, Selhan Aloğlu ve Talip Öztürk’ün de aralarında olduğu iş, sanat, spor ve medya dünyasından birçok ünlü isim katıldı.
Kenan Doğulu, Burak Kut, Hande Yener, Ayşe Özyılmazel ve Oktay Kaynarca şarkılarıyla düğüne renk katarken, Aydın Karabulut ve Cem Öcal da müzik performanslarıyla
onlara eşlik etti.

Evinin erkeği

Acarlar İnşaat’ın ortaklarından Erdal Acar, bir zamanlar İstanbul gecelerinde fırtına gibi esiyordu. Podyum ve sanat dünyasından birçok güzelle aşk yaşayan ve uzun zamandır ortalarda görünmeyen Erdal Acar’ı geçtiğimiz hafta sonu Günay’da gördüm. Ebru Gündeş’i izleyen Acar, Home Store’ları satarak yeme, içme ve eğlence hayatından tamamen çekildiğini ve artık gece hayatını bıraktığını söyledi: “Evimde ailemle mutluyum, bundan sonra onları üzecek bir şey yapmam.”

Haberin Devamı

Yeniden Selami Şahin

Küçükçiftlik Park’taki Gazino Geceleri’nde Selami Şahin, yoğun istek üzerine ikinci kez sahneye çıktı. Şahin’in yanı sıra Oya Aydoğan ve Tanyeli’nin de eğlenceye ortak olduğu geceye katılanlar arasında Jale Sarar, Sencer Can ve Gözde Sarar da vardı.

Cumhuriyet kutlamaları

Şişli Belediyesi, Cumhuriyet’in 90. yılı nedeniyle bugün Boğaz’da geçit töreni düzenliyor. Arnavutköy, Bebek, Üsküdar ve Kadıköy’den hareket edecek olan tekneler, Boğaz’ı bir baştan bir başa dolaşacak. Kutlamalar, Küçükçiftlik Park’taki Mustafa Sandal ve Hande Yener konserleriyle devam edecek.

Yazarın Tüm Yazıları