Çok ilginç bir tesadüf

Güncelleme Tarihi:

Çok ilginç bir tesadüf
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2009 12:00

Trabzonspor ile dün 3,5 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Şenol Güneş, bordo-mavili kulüp ile 15 yıl önce anlaştığı döneme benzer bir şekilde göreve geldi.

Trabzonspor ile 4. kez anlaşan Şenol Güneş, 1993-94 sezonunda Sadri Şener'in kulüp başkanlığında, yine bir Belçikalı teknik adamın yerine gelmiş ve Ankaragücü maçıyla ilk maçına çıkmıştı.

Şenol Güneş, söz konusu sezonda Belçikalı teknik adam George Leekens'ın takımdan ayrılmasının ardından ligin 5. haftasında dönemin kulüp başkanı Sadri Şener yönetimi tarafından göreve getirilmişti. Aradan 15 sezonluk bir ara geçmesine karşın Şenol Güneş, bir başka Belçikalı teknik direktör Hugo Broos'un görevden alınmasından sonra, kulüp başkanlığında yine Sadri Şener'in bulunduğu bir dönemde çalıştırıcılık yapmaya başladı.

ANKARAGÜCÜ MAÇI ÖNCESİ GÖREVE GELMİŞTİ

Hafta sonunda sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş, 1993-1994 sezonunda da yine bir Ankaragücü maçı öncesi göreve gelmişti.

Bordo-mavili ekip, söz konusu dönemde kendi evinde oynadığı karşılaşmadan, son dakikada yediği golle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!