Çok güzel bir aşk yaşadık

Güncelleme Tarihi:

Çok güzel bir aşk yaşadık
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2006 00:00

Başrollerinde Uğur Yücel ve Türkan Şoray’ın oynadığı "Hayatımın Kadınısın" filminin çekimleri tamamlandı. 24 Kasım’da gösterime girecek olan filmin yönetmeni Uğur Yücel, "Çok güzel bir aşk yaşadık. Sanırım seyirciyi yüreğinden yakalayacağız" dedi.

SENARYO yazarlığını ve yönetmenliğini Uğur Yücel’in üstlendiği, başrollerini Türkan Şoray ve Uğur Yücel’in paylaştığı, "Hayatımın Kadınısın" filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı. 24 Kasım’da vizyona girecek olan filmin ekibi, önceki gün Sultanahmet’te Giritli restoranda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Filmin diğer oyuncuları Settar Tanrıöğen, Yıldırım Memişoğlu, Ezgi Mola, Selim Erdoğan, Savaş Akova, Şinasi Yurtsever ve Kadir Kandemir’in de katıldığı toplantıda Uğur Yücel, sürpriz bir film yaptıklarını belirterek şunları söyledi: "Bu film, daha önce planlanmış, yıllardır üzerine düşünülen bir film değildi. Haziran ayında senaryosu yazıldı, projelendi. Ve filmi 25 günde çektik, bitirdik. Ben, kaygılarla dolu bir insan olduğum halde, bu filmle ilgili ortaya çıkan sonuçtan çok mutluyum. Umarım oyuncu arkadaşlarım da mutlu olmuşlardır. Projeyi ilk yazdığım cümlede, Türkan Şoray’ı düşledim. Galiba Türkan Şoray oynamasaydı, benim düşündüğümden uzak bir film olurdu. Belki de filmi yapmazdım diyebilirim. Türkan Hanım muthiş bir oyuncu, muazzam bir güzellik. Güzel bir aşk yaşadık, iyi oldu..."

SEYİRCİYİ YÜREĞİNDEN YAKALAYACAĞIZ

Filmde 1980’li yıllarda radyo ve gazino dünyasında ünlenmiş, evlendikten sonra sahneleri bırakmış Asuman Karaca isminde bir ses sanatçısını canlandıran Türkan Şoray, filmin hikayesinin seyirciyi yüreğinden yakalayacağına inanıyor. Şoray, "İnanılmaz güzel bir film olduğuna inanıyorum. Film aşkı öyle büyük, büyülü bir aşk ki! Böyle bir filmde Uğur Bey’le yer almaktan çok mutluyum. Fakat söylemem gerekir ki hepimiz her gün sette asker gibi çalıştık. Şu an güldüğüne bakmayın ama sert bir yönetmen. Ona da hayranlık duyan çok insan var ve benim de çalıştıkça ona hayranlığım arttı" dedi.
/images/100/0x0/55ead2d9f018fbb8f898ffad


Ezgi’ye övgüler

Türkan Şoray, düzenlenen basın toplantısında genç oyunculardan Ezgi Mola’ya hayranlığını da diye getirdi. Ezgi’nin yeteneğini ve iş disiplinini alkışladığını belirten ünlü sanatçı, "Bu filmde alkış alacak iki isimden biri Uğur Bey, diğeri de kızımı oynayan Ezgi’dir. Ezgi, çok alkışlanacak, çok beğenilecek ve Türk sinemasında çok iyi yerlere gelecek. İnanılmaz bir yetenek ve disiplinli. İşini, saygı ve sevgi içinde yaptı. Ezgi bence bir numara olacak" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!