Çok çalışıp az konuşacağız

Güncelleme Tarihi:

Çok çalışıp az konuşacağız
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2010 16:45

Beşiktaş kaptanı İbrahim Üzülmez, bugün başlayan Avusturya kampının ilk basın toplantısını gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Sabah yapılan antrenmanın ardından takımın konakladığı otelde basın mensuplarını karşısına çıkan Üzülmez, Siyah Beyazlı takım ve kendisi hakkında merak edilenleri yanıtladı.

"Yeni bir başlangıç yeni ortam yeni çalışma temposuyla, yorucu ve ağır bir antrenman programımız var. Hocalarımız ve oyuncu arkadaşlarım çok yoğun çalışmamıza rağmen müthiş istekliler. Herkes formayı kapabilmek için elinden geleni yapıyor. Amacımız başarı yeniden şampiyon olmak. Mevcut oyuncular ile şampiyon olacağımıza inanıyorum"

"Bu işi iyi yaptığınız sürece en iyisini yapmaya çalışıyorum. 11. yılıma başlayacağım Beşiktaş'ta. Gençlere örnek olmak için sadece konuşmak yetmez. Sahada da bunu göstermeniz lazım. Bu camiayı çok seviyorum. Buraya gelen 8 hocayı da daha önceden tanımıyordum. Bizi ve çalışkanlığımızı görüyorlar ve formayı veriyorlar. İnşallah 11. yılımda da bu başarıyı göstereceğim".

Haberin Devamı

"Hocamızın tek düşüncesi başarıdır. Beşiktaş'ı takımını ofansif anlamda iyi duruma getirirken, defansif olarak da iyi duruma getirecektir. Çok kaliteli bir kadro ve teknik heyete sahibiz. Bu sezon zevk veren bir Beşiktaş takımını göreceğiz".

"Teknik heyet ile zaman zaman sıkıntılar olsa da en iyi şekilde anlaşmaya çalışıyoruz. Çok konuşmayacağız. Çok çalışcağız, az konuşacağız".

"Oyuncuların bu tür konuları aşması gerekiyor. Quaresma önemli bir futbolcu. Çok önemli kulüplerde futbol oynadı. Zaman zaman kameralar ona dönse de biz kameraları çalışarak ve emeğimiz ile kendimize döndürmeye çalışacağız. Ona da elimizden geldiği kadar yardımcı etmek istiyoruz".

"Yeni transferlerimiz uyum sorununu aşarlarsa takıma katkıları çok olacaklardır. Hocalarımızın verdikleri görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Ben onların katkı yapacağına inanıyorum".

"Beşiktaş takımı yabancı hocalarla da başarılı olmuştur ve şampiyonluklar yaşamıştır. Önemli olan sahada herkesin üstüne düşeni yapmasıdır. Türk veya yabancı hoca çok fark etmiyor. 100. yılda Lucescu ile şampiyon olduk. Hocanın Türk veya yabancı olması çok önemli değil."

Haberin Devamı

"Avrupa'da rekabet etmek istiyorsanız yabancı futbolcunun serbest bırakılmasından yanayım. Ancak aldığınız oyuncuların takıma katkı sağlaması lazım. Gelen oyuncular kaliteli olmalı. Bize de burada görev düşüyor. Aynı zaman da yöneticilerimize de iş düşüyor. İyi elenip sık dokumalıyız. Yıldız transferi önemlidir ama yıldızı oynatmak daha önemlidir".

"Quaresma takıma katkı sağlamalıdır. Quaresma takıma büyük başarılar sağlamalı. UEFA'da hedef finaldir. Çok çalışmamız lazım. Hem lig hem de UEFA kupasını kazanmak istiyoruz"

"Hocamız kimseyi tanımıyor. Herkes çalışıyor. Hocamız kim iyi ise onu oynatacaktır. Benden sonra Beşiktaş'ın sol bekinde İsmail'i görmek isterim. Gençlere karşı olmadım. Aktif oynadığım sürece kulübede oturmaktansa, sahada olmayı tercih ettim. 40 yaşıma kadar Türkiye'de oynayıp oynamayacağımı bilmiyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!