Çocukluklarına döndüler

İki ayda bir yayınlanan s-mallReport dergisi son sayısında yer verdiği özel fotoğraf çekimi için Neslihan Kozanoğlu, Deniz Murathanoğlu, Gülcan Karadağ, Perihan Akı ve Ebru Sanus’u çocukluk yıllarına döndürdü.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eaaf93f018fbb8f89038d8Kozanoğlu’nun poz vermenin dışında aynı zamanda prodüksiyonu da hazırladığı, Ünal Atılgan’ın objektif arkasında olduğu çekimler boyunca 5 kadın kimi zaman su tabancalarıyla birbirlerini kovaladı, kimi zaman seksek oynayıp ip atladı. Ekip, Yıldız Parkı’nda gerçekleşen çekim sayesinde unutamayacakları bir gün geçirdi.


Çocukluklarına döndüler

Kız Kulesi’nde romantizm

Alarko Holding Turizm Genel Koordinatörü Edip İlkbahar ile eşi Sudet Hanım’a genelde açılış ve partilerde rastlamam. Akşamları evlerinden çıkmayı pek sevmezler... Ama geçtiğimiz akşam Kız Kulesi’nde verilen davet, bir istisnaydı. Bu özel daveti kaçırmak istemeyen çift, Kız Kulesi’nin muhteşem manzarasına karşı romantik dakikalar yaşadı./images/100/0x0/55eaaf93f018fbb8f89038dc

Ayrıldılar

Eran Tapan, iki yıldır birlikte olduğu Eda Tokcan’dan ayrıldı. Tapan’a önceki gece Sortie’deki Fashion TV partisinde rastladım. Türkücü Ümit Tokcan’ın kızı Eda ile ilişkisi biten Eran Bey, partiye annesi Emina Tapan’la gelmişti.

Çocukluklarına döndüler

Haberin Devamı

Koç’un yaşı 45 oldu

Eski mankenlerden Engin Koç, 45’inci yaşını geçtiğimiz gün Antalya-Club Letoonia’da kutladı. Bir dönem Oya Aydoğan, Bülent Ersoy ve Banu Alkan’la çevirdiği filmlerle Yeşilçam’da da adından söz ettiren ancak sonradan hem podyumlardan hem de setlerden çekilen Koç’un doğum günü partisine yakın dostlarının yanı sıra otelin animasyon müdürü Eddy ve Natalia da katıldı.

İstanbul turları başladı

Yaz boyunca Bodrum-Türkbükü’nü mesken tutan Eda Taşpınar, nihayet İstanbul’a döndü. Ona ilk olarak perşembe günü Vakko’nun Kanyon alışveriş merkezindeki mağazasının açılışında rastladım; yeşil mini elbisesiyle yine çok şıktı. Aynı günün akşamında Les Ottomans Otel’deki yemekte karşıma çıktı; bu kez yine mini fakat kırmızı bir elbise giymişti. Taşpınar ertesi gece Reina’daki Formula1 partisine kemik renkli elbisesiyle katıldı. Miniden vazgeçmeyen Eda Hanım, cumartesi akşamı Kız Kulesi’ndeki davete de süt beyaz minisiyle katıldı. Ve davet maratonuna (şimdilik) son noktayı şortla koydu; Sortie’deki partiye şortla gelerek ilgi odağı olmayı başardı.

Rus mutfağı hoşlarına gitti

Nilgün-Ülkan Delikan çifti önceki gece Banlieue6080’de dostlarına bir davet verdi. Yeni sezon için mönüsünü yenileyen, listeye Rus yemeklerini de katan mekanda, bu lezzetler ilk olarak Delikan çifti ve dostlarına sunulmuş oldu. Davetliler arasında bulunan Demet Sabancı-Cengiz Çetindoğan çifti ve Atıl Kutoğlu, mekanın yemeklerine övgü yağdırdı.

Sabancı Holding gelin verdi

Sabancı Holding Kurumsal İletişim Şefi Gökalp Öktem ile Nur Öktem’in kızları Hande, önceki gün Semiha-Ekrem Aydın çiftinin oğlu İbrahim Savaş ile evlendi. Holiday Inn Oteli’nde gerçekleşen törende, gelinin nikah şahidi Türkan Sabancı, damadın şahidi ise Ten mağazalarının sahibi Atilla Orhon oldu. Savaş Aydın-Hande Öktem çifti balayı için Antalya’ya uçtular.

Keyfi yerinde

Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix’sinde yarışan fakat ikinci turda yarışa veda eden McLaren Mercedes pilotu Kimi Raikkonen ile Güzide Duran, geçtiğimiz gün birlikte TAGheuer saatlerinin tanıtımına katıldı. Conrad Otel’deki tanıtımda basına Raikkonen ile birlikte poz veren Duran’ın neşesi yerindeydi. Zaman zaman verdiği bu pozlar da ne kadar keyifli olduğunu kanıtladı!

Yazarın Tüm Yazıları