Çocuklarıyla çocuk oldular

Meyve suyu markası Tropicana ile Elele dergisi, geçen hafta sonu “Çocuklarınızla çocuk olun!” adlı bir etkinliğe imza attı. My Gym Akatlar’da gerçekleşen etkinlikte ünlü anneler çocukluk günlerine dönüp eğlence dolu bir gün geçirdi.

Haberin Devamı

Çocukların evde ve bilgisayar başında zaman geçirmekten sokağa çıkmaya vakit bulamadığı günümüzde, meyve suyu markası Tropicana, onları nostaljik sokak oyunlarıyla yeniden tanıştırdı. Aralarında Ayşe Kucuroğlu, Deniz Berdan, Sinem Nefesoğlu ve Yelda Güral’ın da olduğu iş ve sanat dünyasının ünlü anneleri, çocuklarıyla birlikte çocukluk günlerine dönüp körebeden seksek oyununa, ip atlamadan yakan topa, istoptan mendil kapmacaya kadar en eğlenceli sokak oyunlarını oynadı. Elele dergisi işbirliğiyle gerçekleşen etkinlikte Ece Kabaoğlu’nun sahibi olduğu My Gym Akatlar’ın eğitmenleri çocuklara eski sokak oyunlarını öğretti. Çocuklar, bir yandan da ev yapımı yiyecekleri, Tropicana’nın meyve suları ve nektarları eşliğinde tattı.

Rio’da ön balayı

İstanbul Motor Piston’un sahibi Mehmet Dereli’yle geçtiğimiz yaz yollarını ayıran Şebnem Dinçgör, Amerika’da oyunculuk yapan İtalyan Edoardo Costa ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yeni yıla Brezilya’da giren çift, geçen hafta da Rio de Janeiro’daydı. Evlenmeyi düşündükleri kulağıma gelen sevgililer, Rio de Janeiro’nun turistik adreslerinde mutluluk pozları verdi.

Sahnelerde 50. yıl

Haberin Devamı

Kaya Demirer’in sahibi olduğu Frankie İstanbul’da ayda bir pazar geceleri düzenlenen “Timeless Moments”, 2014’te de devam ediyor. Etkinliğin bu yılki ilk konuğu ise Neco oldu. Sahnelerdeki 50’nci yılını kutlayan Neco, seslendirdiği yerli ve yabancı şarkılarla dinleyenleri geçmişe doğru keyifli bir yolculuğa çıkardo. Neco’yu dinlemeye gelenler arasında Gökçe Atuk, Aslı Ozan, Ayfer Toprak ve Cengiz Karavan gibi ünlü isimler de vardı.

Eski Beyoğlu’nun romantik oteli

Bünyesinde Park Şamdan Pera’nın da bulunduğu, tarihi yarımada manzarası eşliğinde hizmet veren Rixos Pera, 14 Şubat Sevgililer Günü için özel programlar hazırladı. Haliç manzaralı 21’i suit 116 lüks odada konaklayacak sevgilileri, Rixos Royal SPA’daki Türk hamamı, Asya masajı, restoran ve barlarda özel sürprizler bekliyor.

Yazarın Tüm Yazıları