Çocuklarını geri istedi

Güncelleme Tarihi:

Çocuklarını geri istedi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2018 13:38

Çocuklarını geri istedi

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde oturan Nazife Aydın (40), olumsuz şartlarda yetiştirildiği gerekçesiyle elinden alınan 1.5 yaşındaki kızı ve 13 yaşındaki oğlunun geri verilmesini istedi. Aydın, "Sigortalı iş bulup çalışacağım. Daha iyi bir eve taşınacağım. Yeter ki çocuklarımı geri versinler. Onlarsız yaşayamıyorum" dedi.

Kumluca'ya bağlı Narenciye Mahallesi'nde oturan Nazife Aydın'ın çocukları olumsuz şartlarda yetiştirildiği gerekçesiyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından korumaya alındı. Kumluca Aile Mahkemesi Hakimliği kararıyla 1.5 yaşındaki kızı M. ile ölen ilk eşinden olan oğlu 13 yaşındaki M.'nin alındığını söyleyen Nazife Aydın, çocuklarını geri istedi.

'ONLARSIZ YAŞAYAMIYORUM'

2003 yılında evlendiği eşinin trafik kazasında ölmesinin ardından 2015 yılında Ü.T. ile dini nikahla evlendiklerini anlatan Nazife Aydın, "Ü.T. hastalandı. Ameliyat ettirdim. İyileşti. Fakat iyileştikten sonra alkol almaya başladı. Beni ve çocuklarımı her gün döverdi. 1.5 ay önce ayrıldım. İlk eşimden kalan maaşım vardı. İkinci eşimi tedavi ettirmek için bankalardan kredi çekmiştim. Maaşım kredi borçları için kesiliyor. Bana sadece 900 TL kalıyor. İşim yok, yevmiyeye gidiyorum. Yevmiyeye gittiğimde çocuklarım oturduğum evde kalıyor. Çocuklarım sokağa çıkıyor, yol kenarında oynuyor bahanesiyle komşularım şikayet etti. Kim olduklarını bilmiyorum. Yetkililer geldi. Evime baktı. Borcunu ödeyemediğim için elektrik, suyum kesildi. Bu yüzden 'olumsuz şartlarda yaşıyor' diye çocuklarımı götürdüler. Sigortalı iş bulup çalışacağım. Daha iyi bir eve taşınacağım. Yeter ki çocuklarımı geri versinler. Onlarsız yaşayamıyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!