Çocukların yüzünü güldürdüler

Güncelleme Tarihi:

Çocukların yüzünü güldürdüler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2018 10:21

Çocukların yüzünü güldürdüler

Haberin Devamı

LİONS 118 R Yönetim Çevresi kulüplerinden İzmir Bahar Lions Kulübü'nde başkanlık bayrağını devralan Ayşegül İnceoğlu, yönetim kurulu üyeleri Gülay Bilgiç, Ayten Şenol ve Vildan Yıldırım'ın da katıldığı ilk etkinliğiyle çok sayıda çocuğun yüzünü güldürdü.

Bucalı kız ve erkek 50 civarında çocuğun saçları İzmir Artistik Kuaförler Derneği Başkanı Murat Ak ve Aynur Dönmez, Mustafa Satırlı, Umut Özer, Yasin Arslan, Atakan Demirel ve Gökhan Gülbahar tarafından kesildi, her biri teker teker süslendi.

Çocukları, Kadınları ve Aileleri Koruma Derneği (ÇOVAK) ve İzmir Artistik Kuaförler Derneği ile birlikte düzenledikleri etkinlik ile ilgili bilgi veren İzmir Bahar Lions Kulübü Başkanı Ayşegül İnceoğlu, amaçlarının İzmir'deki sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yaparak, toplumun gelişmesine katkıda bulunmak ve sosyal yaşama destek vermek olduğunu söyledi. Bu ve benzeri konulardaki projelerinin artarak devam edeceğini ekledi.

ÇOVAK Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı Özgül Gedikli ise dezavantajlı, risk grubu altındaki çocukların korunması ve topluma kazandırılmasını amaçladıklarını ifade etti.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!