Çocuklara sirk eğlencesi

Güncelleme Tarihi:

Çocuklara sirk eğlencesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2017 14:42

Çocuklara sirk eğlencesi

Haberin Devamı

İZMİR'in Narlıdere ilçesinde, çocukların sömestr tatilinde doyasıya eğlenmesi için Avrasya Sirki tarafından gösteriler sunulacak.
Birbirinden eğlenceli ve ilginç şovlarıyla dikkat çeken sirk 20 Ocak - 5 Şubat tarihleri arasında Narlıdere Demokrasi Meydanı'nda olacak. Avrasya Sirki, Narlıdere Belediyesi'nin katkılarıyla 20 Ocak - 05 Şubat 2017 tarihlerinde sömestr tatili süresince, hafta içi günlerde saat 19.00'da, cumartesi ve pazar günleri saat 13.00'te, 14.30'da, 16.00'da, 17.30'da ve 19.00'da Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanına kurulan ısıtmalı sirk çadırında gösterilerini çocukların beğenisine sunacak. Yok olmaya yüz tutan geleneksel seyirlik sanatları halka tanıtmak için yola çıkan Sirk Topluluğu; ip canbazlığı, parendebazlık, ateşbazlık, akrobatlık, kılıçbazlık gibi somut olmayan kültürel miras kapsamındaki seyirlik sanatların yanı sıra, palyaçolar, sihirbazlar ve birbirinden eğlenceli gösterileriyle ziyaretçilerine ısıtmalı sirk çadırında keyifli saatler yaşatacak. Çocukların 10 TL, yetişkinlerin 20 TL ödeyerek seyredebilecekleri gösteri için sirk yetkilileri ve Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'un görüşmesi sırasında alınan karar ile, sömestr hediyesi olarak, ebeveyni yanında gelen çocuklar için ücretsiz olacak. Annesi ya da babasının bilet alması durumunda çocuk ücretsiz olarak gösteriyi izleyebilecek.
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, "Tüm çocuklarımızı sömestr tatilinde doyasıya eğlenmek için Narlıdere Demokrasi meydanında gösterilerini sunacak olan Avrasya sirki şovlarını izlemeye davet ediyorum. Ayrıca annesi veya babası ile gelen çocuklar sömestr hediyesi olarak gösteriyi ücretsiz izleyecek" dedi.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!