Çocuklara renkli kütüphane

Güncelleme Tarihi:

Çocuklara renkli kütüphane
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2016 16:51

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu’nda, içerisinde oyun alanlarının da yer aldığı akıllı kütüphane açıldı.

Haberin Devamı

Hazırlanan akıllı kütüphane Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu’nda açıldı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un eşi emekli öğretmen Hülya Kocadon, Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu Müdürü Haydar Akbaba, projenin yürütücüleri Oytun Ateş ve Murat Ogan’ın da katıldığı açılışta veliler ve öğrenciler de hazır bulundu. Topluma fayda sağlayacak bu ve benzeri projelerin çocukların geleceğine yatırım yapmak olduğunu belirten Hülya Kocadon, "Özel sektör ve yerel yönetim el ele verince böyle güzel projeler ortaya çıkabiliyor. Bunun klasik kütüphane anlayışından uzak olması da çok güzel; rengarenk oyun köşesi yapılmış, zeka oyunları konulmuş ve bunlar da ayrıca güzellik katmış. Bizler; düşünen, düşündüren, soran ve sorgulayan bireyler yetiştirmek istiyoruz. Belki kitap ihtiyaçları vardır ve birileri umuyorum kitap getirip bırakırlar" dedi.

Haberin Devamı

Bodrum Belediyesi ve Kaplan İnşaat Turizm Limited Şirketi’nin destekleriyle, 125 metrekare alan üzerine kurulan kütüphanede kitapların yanı sıra bilgisayar, projeksiyon, akıllı tahta ve zeka oyunları yer alıyor.

 

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!