Çocuklara peruk olsun diye saçlarını bağışladı

Güncelleme Tarihi:

Çocuklara peruk olsun diye saçlarını bağışladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 12:40

Meme kanserine yakalanan ilkokul öğretmeni Meliz Halil, 12 meslektaşı, Cancer Research UK (İngiltere Kanser Araştırmaları Ajansı) yararına düzenlenen geceden 6 bin sterlin (7 bin euro) bağış topladı. Katılımın oldukça yoğun olduğu gecenin sonunda Meliz öğretmen, 43 santimetreye ulaşan saçlarını, kanser hastası çocuklara peruk yapılması için bağışladı.

Haberin Devamı

KUZEY Londra’da Türklerin yoğun olarak yaşadığı Wood Green bölgesinde düzenlenen etkinlik yaklaşık 5 saat sürdü. İkinci derecede göğüs kanseri hastası Meliz Halil (33), Facebook üzerinden başlatılan etkinlikle ilgili şunları söyledi:

“Günden güne kanser vakaları artış gösteriyor. Tüm dünyada en çok ölüme neden olan ikinci hastalık grubu oldu. Cancer Research UK gibi kurum ve kuruluşlar kanserle mücadele için araştırma ve bilinçlendirme çalışmaları yapmaktadır. Yeni kanser vakası gelişmesini engellemektedir.”

Çocuklara peruk olsun diye saçlarını bağışladı

KANAYAN YARA HALİNE GELDİ
“Toplumda kanayan bir yaraya destek vermeye çalışıyoruz. Bu tür kurumlara desteklerimiz her daim süreceğini belirtmek isterim. Yoğun bir katılım oldu. Geceden 6.000 sterlin, halen devam eden internet üzerinden kampanyamızdan ise 2.000 sterlin bağış elde ettik. Santander Bankası’da, 5.000 sterlin bağış toplamamız karşında 5.000 sterlin bağış sözü vermişti Şu an yaklaşık toplam 13.000 sterlin (15.500 euro) bağış toplamış olduk. Bunlar en kısa sürede kuruma verilecek.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!