Çocuklara Ay-yıldızlı Balon

Güncelleme Tarihi:

Çocuklara Ay-yıldızlı Balon
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 17:11

ÇOCUKLARA CUMHURİYET BALONU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Kadın Kolları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Saraçlar Caddesi’nde çocuklara ay-yıldızlı balon dağıttı.
Saraçlar Caddesi’nde balon standı açan CHP Kadın Kolları Üyeleri cadde boyunca geçen tüm çocuklara ay-yıldızlı balon hediye etti. Bu günün çok özel bir gün olduğunu dile getiren CHP Edirne İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Gegeoğlu, "Bugün çok özel ve muhteşem bir gün. Hepimizin Cumhuriyet Bayramı bir kez daha kutlu olsun. Biz de kadınlar olarak önemli olan bu bayramları çocuklarımıza unutturmamak, çocuklarımızla birlikte olmak için onlara balon dağıtıyoruz. Eskiden bayramlar coşkuyla kutlanırdı. Biz de biraz da olsa o bayramları coşkuya bir katkıda bulunabilir miyiz diye bugün buradayız" dedi.
"BAYRAMA GİTMEYENLER ÇOCUKLAR VAR"
Bayrama gitmeyen çocukların olduğunu dile getiren Gegeoğlu, "En üzücü olan da çocuklara soruyorum bayrama dahi gitmemişler. Ben anne babalara bir çağrıda bulunuyorum. 25 Kasım var orada da bir geçit törenimiz olacak. Lütfen çocuklarımızı bayramlara getirelim. Bayramlar çok kıymetli. Ben istiyorum ki çocuklarımız bayramları coşku ile yaşasın. Liseye geldiklerinde ilk defa değil, ortaokulda da, ilkokulda da bayramdan geçebilsinler. Bugün çok coşkuluydu, çok hoşumuza gitti. 30 Ağustos’ta buruktuk, ama bu bayram çok coşkuluydu. Edirne halkına çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!