Çocuklar Zafer Bayramı'nda dostluk için ter döktü

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Zafer Bayramında dostluk için ter döktü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2016 18:18

Çocuklar Zafer Bayramı'nda dostluk için ter döktü

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen 30 Ağustos Bodrum Çocuk Zafer Kupası’na katılan 8 futbol okulundan 330 çocuk Suriyeli çocuklar ile dostluk maçı yaptı.

Göztepe Bodrum Futbol Okulu tarafından, Göztepe Bodrum Tayfaa ve Bodrum Belediyesi'nin işbirliği ile Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'nde 30 Ağustos Bodrum Çocuk Zafer Kupası düzenlendi. Turnuvaya Göztepe Bodrum Futbol Okulu, Göztepe İzmir Merkez Futbol Okulu, Göztepe Narlıdere-Urla Futbol Okulu, Göztepe Çaymahalle Futbol Okulu, Turgutreis Spor Kulübü, Gündoğan Spor Kulübü, Marmaris Spor Kulübü ve Beşiktaş Bodrum Yalıkavak Futbol Okulları'ndan toplam 330 çocuk katıldı.

Aileleri ile Bodrum'a yerleşen Suriyelilerin çocukları da turnuvaya davet edildi. Turnuvaya katılan çocukların karşıladığı Suriyeli çocuklara, Göztepe Bodrum Futbol Okulu tarafından spor malzemelerinin yer aldığı çanta hediye edildi. Ayrıca evdeki fazla oyuncaklarını da yanlarında getiren çocuklar, oyuncaklarını Suriyeli çocuklarla paylaştı. Dostluk maçının başlama vuruşunu ise, Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya ve Bodrum Belediye Başkan Vekili Taner Uslu çocuklarla birlikte yaptı. Dostluk maçında takımlar 2-2 berabere kaldığını belirten Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, çocukların keyifli bir gün geçirmesini istediklerini ve dostluğun kazandığını söyledi. İçinde çocuk olan her şeye sıcak baktıklarını belirten Uslu, "Burada savaş mağduru olan Suriyeli çocuklar ile birlikte 8 kulüpte yer alan çocuklar var. Dostluk, barış içinde bir gün geçirmeleri için elimizden geleni yapıyoruz" dedi. Çocuk Zafer Kupası'nın sonunda 8 takım içinde dereceye giren kulüplere kupa ve madalya verileceği belirtildi.

Nilüfer DEMİR / BODRUM, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!