Çocuklar şenlikte coştu

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar şenlikte coştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2017 13:45

Çocuklar şenlikte coştu

Haberin Devamı

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Konyaaltı Belediyesi Çocuk Şenliği'yle kreş ve anaokulu öğrencileri; konser, oratoryo, tiyatro gibi sahne gösterileri yanı sıra bir birinden renkli atölye etkinlikleriyle gönüllerince eğlendi.

Kent Meydanı'nda düzenlenen Konyaaltı Belediyesi Çocuk Şenliği, yüzlerce öğrenci ve velinin katılımıyla gerçekleştirildi. Konyaaltı Belediyesi Gürsu ve Uncalı Çocuk Kreşleri'yle birlikte bölgede eğitim veren 15 anaokulu ve kreşin katılımıyla gerçekleştirilen şenlik, Belediye Çocuk Korosu'nun konseriyle başladı. Uncalı Kreşi öğrencilerin 'dünya çocukları' gösterisi sonrasında ise Gürsu Çocuk Kreşi öğrencileri İzmir Marşı'nı seslendirdi. Bilge Çocuk Akademisi öğrencilerinin sahnelediği oratoryo ve dans gösterisi de izleyenlerden büyük alkış aldı. Prestij İngiliz Kültür Sanat Anaokulu'nun İngilizce dans gösterisi, Assist Medya Karagöz ve kukla gösterisi de sahne alan diğer etkinlikler oldu.

Şenlik, sahne gösterilerinin yanı sıra atölye etkinliklerine de ev sahipliği yaptı. Vakum, taş, resim, tuval, kitap ve magnet boyama; ebru, seramik, dikkat geliştirme gibi 40 farklı atölyede çocuklar hem eğlendi hem de öğrendi. Atölye etkinlikleri ve sahne gösterilerinin dışında çocuklar, şişme oyun parkından da ücretsiz yararlandı.

Yurt dışında bulunan Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise şenliğe gönderdiği mesajında "Bu tür etkinliklerin çocuklar için hayat boyu unutulmayacak bir anı olduğunu biliyorum. Konyaaltı Belediyesi olarak yaptığımız projeler ve etkinliklerde çocuklarımızı her zaman el üstünde tutmaya gayret ettik. Onlar için Konyaaltı'nı geleceğe hazırladık. İnanıyorum ki bu yapı taşlarıyla büyüyen çocuklarımız, ülkemizi de yarınlara taşıyacak yegane gerçektir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!