Çocuklar Manavgat'ı tanıtacak

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Manavgatı tanıtacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2017 16:28

Çocuklar Manavgat'ı tanıtacak

Haberin Devamı

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi Çocuk Korosu, ilçenin tanıtımı amacıyla tarihi ve turistik mekanlarda klip çekti.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in isteğiyle, çocukların daha çok sosyal ve kültürel hayata katılabilmesi amacıyla 2014 yılında kurulan Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu, kentin turizm tanıtımı için kolları sıvadı. 8- 14 yaşları arasındaki 60 çocuktan oluşan Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu, Manavgat'ı tanıtmak ve çalışmalarını halka duyurmak için "Şinanari" adlı halk türküsüne klip çekti.

Geçen hafta sonu yapılan klip çekimleri, Zindan Kalesi, Apollon Tapınağı, Side Antik Tiyatrosu, Titreyengöl, Cumhuriyet Meydanı, Manavgat Şelalesi, Seleukeia ve Gizli Cennet'te yapıldı. Anonim bir müzik olan "Şinanari" şarkısını seslendiren çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.

Tayfun Yılmaz yönetiminde şarkıyı kentin tarihi ve doğal güzellikleri içinde seslendiren koro çocukları, Manavgat'ın tanıtımına katkı yaptıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Çocuklarımızın Manavgat'ımızı tanıtmak amacıyla yaptıkları bu çalışmayı son derece önemsiyoruz. Onların bu girişimleri, kent adına atılmış büyük bir adımdır. Küçüklerimizi başarılı çalışmaları nedeniyle alkışlıyor, yanaklarından öpüyor, ailelerini ve koro yöneticilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!