Çocuklar karne hediyelerini, Vahe Kılıçarslan’ın elinden aldı

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar karne hediyelerini, Vahe Kılıçarslan’ın elinden aldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2017 10:11

Çocuklar karne hediyelerini, Vahe Kılıçarslan’ın elinden aldı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ'de Başyazıcı Grubu tarafından hayata geçirilen ilk yaşam merkezi Mix Kayseri’de karnesini getiren çocuklara ‘hediye fırtınası’ etkinliği kapsamında Vahe Kılıçarslan çocuklar için hediye kartı yakalamaya çalıştı. 10 Şubat tarihine kadar devam edecek olan etkinlikte karnesini getiren çocuklara hediyelerde sınır yok.

Kayseri’nin ilk ve tek yaşam merkezi Mix Kayseri, sömestr tatilinde karnesini getiren çocuklar için hediye fırtınası etkinliğini 23 Ocak tarihinde başlattı. 10 Şubat tarihine kadar devam edecek olan hediye fırtınası etkinliğinde Vahe Kılıçarslan çocuklar için hediye kartı yakalamaya çalıştı. Mix Kayseri’nin sömestr etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği hediye fırtınasında karnesini gösteren öğrenciler, koşulsuz olarak kabine girip yakaladıkları hediye kartlarında yazan hediyeleri kazanıyor. Etkinlikler kapsamında cansız manken olarak tanınan Vahe Kılıçarslan, çocuklara sürpriz yaparak onlar için hediye kartları yakalamaya çalıştı. Vanilin Chocolate’de çikolata yaparak yeteneklerini sergileyen cansız manken, Mix Kayseri’nin hediye fırtınası kabinde çocuklar için karne hediyesi yakalamaya çalışarak izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

5 Şubat tarihine kadar devam edecek olan sömestr eğlenceleri kapsamında Mix Kayseri, miniklerin eğlenirken aynı zamanda yeteneklerini ve hayal güçlerini geliştirecekleri dopdolu bir etkinlik programı hazırladı. Pizza atölyesi, terraryum atölyesi, cupcake atölyesi, çikolata yapım atölyesi ve daha birçok etkinlik ‘Mix Kayseri Yaşam Merkezi’nde gerçekleşiyor. Mix Kayseri sömestr etkinlikleri kapsamında minik şefler pizza, çikolata ve kurabiye yaparak el becerilerini geliştirirken terraryum atölyesinde doğayı tanıyarak yeşili koruma bilinci kazanacaklar. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!