Çocuklar için yardım defilesi

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar için yardım defilesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2011 00:00

Emniyet Eski Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal’ın eşi Olcay Köksal ve Devlet ve Orman Eski Bakanı Halit Dağlı’nın eşi Şenay Dağlı himayesinde rett sendromlu çocuklar yararına defile düzenlendi. Elde edilen gelirle çocukların ulaşımı için araç alındı.

Haberin Devamı

BAŞKENT cemiyet hayatını buluşturan defile, Rett Sendromlu Aileler Dayanışma Derneği Başkanı Güler Gürcan’ın 20 yaşındaki kızı Başak’ın doğum gününde düzenlendi.
Swissotel’deki defile, eski Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal’ın eşi Olcay Köksal ve Devlet Orman Eski Bakanı Halit Dağlı’nın eşi Şenay Dağlı himayesinde gerçekleşti. Yardım defilesini izlemeye gelenler arasında Hasvak Başkanı Engin Öztürk, Kadın ve Gençlik Platformu Derneği Başkanı Rüveyda Akbay, Fatoş Abla Koleji’nin sahibi Fatma Özyurt, Gama Holding Onursal Başkanı Erol Üçer’in eşi Mine Üçer, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir yer aldı.
Defile öncesi konuşma yapan Olcay Köksal, rett sendromundan bahsetti. Hastalığın daha çok kız çocuklarında görüldüğünü söyleyen Köksal, rett sendromlu çocukların sürekli bakım istediğini, bu yüzden yapılan yardımların son derece önemli olduğunu ifade etti.
Organizasyon için uzun bir süredir büyük çaba harcadığını anlatan Şenay Dağlı, ev sahipliği yaptığı etkinlikte “Muhteşem Yüzyıl” konseptli bir kıyafet giymişti. Dağlı, etkinlikten elde edilen gelirle alınan aracın, rett sendromlu çocukların ulaşımında kullanılacağını söyledi.
Yemekle başlayan etkinlikte Ankara Olgunlaşma Enstitüsü’nün hazırladığı kıyafetler sergilendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!