Çocuklar için ‘Bir Dilek Tut’tular

Atıl Kutoğlu, Arzu Kaprol, Cengiz Abazoğlu, Dilek Hanif ve Hakan Yıldırım’ın aralarında olduğu modacılar hayati tehlike taşıyan hastalıklarla mücadele eden 25 miniğe yardım eli uzatmak için Disney’in efsane masal prenseslerinden esinlenerek elbiseler tasarladı.

Haberin Devamı

Bu kıyafetlerin satışı için önceki gün Zorlu Center PSM Sky Lounge’da bir müzayede düzenlendi. Zorlu Center ve Disney Türkiye işbirliğiyle gerçekleştirilen “Disney Prenses: Modanın Sihri” davetine birçok ünlü katıldı. İş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimlerin katıldığı etkinlikte, Disney Prensesleri’nden esinlenerek hazırlanan 10 elbise Uğur Batur’un gerçekleştirdiği açık artırmayla satışa sunuldu. Arzu Kaprol’ün tasarımını Elif Eren, Atıl Kutoğlu’nu Beste Yurttaş, Cengiz Abazoğlu’nu Gülnur Kamaşak, Dilek Hanif’i Aycan Alp, Hakan Yıldırım’ı Hayati Babaoğlu, Donna Karan’ı Sinem Nefesoğlu, Jenny Packham’ı Hatice Bulan ve Marchesa’yı Mehmet Sözbilir satın aldı.

Projeden elde edilen gelir, Bir Dilek Tut Derneği, Make- A-Wish® Türkiye’ye bağışlanarak 3-18 yaş arası hayati tehlike taşıyan hastalıkla mücadele eden çocukların, dileklerini gerçekleştirmek üzere kullanılacak.
Erdinç Acar ve Revna Demirören satın aldıkları elbiseleri bağışlayıp yeniden satılmasını sağlayarak projeyi destekledi.

Haberin Devamı

Yazlık damat
Damat, “Varoluştan sonsuzluğa” temalı 2014 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu Nişantaşı’ndaki mağazasında tanıttı. ORKA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ile eşi Ahu Orakçıoğlu’nun ev sahipliği yaptığı “Yaza Merhaba” davetine ünlü isimler katıldı. Kumaşlarda Avustralya ve Yeni Zelanda’daki merinoslardan elde edilen “süper fine wool”, düğmelerde ise gerçek bufalo boynuzu ve Hint Okyanusu’ndan çıkarılan sedef kullanılan koleksiyon beğenildi.

Erken yaz
Turizm otoriteleri tarafından her yıl dünyanın en iyileri arasında gösterilen Fethiye’deki Hillside Beach Club, yaz sezonunu erken açıyor. Bugün hizmete giren ve yaz dönemi için iddialı programlar hazırlayan Hillside Beach Club, 29 Haziran-6 Temmuz’da dünyaca ünlü Wakeboard ve Su Kayağı şampiyonlarını ağırlayacak. “Perfect Color” şarkısıyla haftalarca dünya listelerinde bir numara olan DJ Gal Brami, St. Tropez’yi kasıp kavuran DJ Kris Corleone ve Mykonos’taki Nammos’un müzik direktörü DJ Babis de bu yaz Hillside Beach Club’a tatilcileri eğlendirecek.

Haberin Devamı

Selfie modası
Tunç Petrolleri’nin sahibi Dinçer Azaphan, geçtiğimiz günlerde babası Tuncay Azaphan için sürpriz bir doğum günü düzenledi. Dinçer Azaphan’ın ablası Dilek Sarıkaya da selfie modasına uyup bu anı ölümsüzleştirip Instagram’da paylaştı.

Yazarın Tüm Yazıları