'Çocuklar Gülsün Diye' geldi

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Gülsün Diye geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2013 00:00

Gülben Ergen'in başkanlığını yaptığı ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği‘, 12'nci anaokulunu Manisa'da törenle açtı. Açılışa çocukları Ares ve Güney'le gelen ünlü sanatçı Ergen, ailelere çocuklarını anaokullarına yollaması çağrısında bulundu.

Haberin Devamı

Gülben Ergen'in okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmak için kurduğu ve başkanlık görevini üstlendiği ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’, 12'nci anaokulunu Manisa'da törenle açtı. Vakıfbank Türk Birliği İlkokulu'nun bahçesinde yapılan üç derslikli anaokulunun açılış törenine Vali Halil İbrahim Daşöz, Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, anaokulunun yapılmasına destek olan Johnson Wax A.Ş'nin Genel Müdürü Ahmet Cüneyt Baktır'la veliler ve öğrenciler katıldı. Açılışta sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Ergen'le, minik hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.
Jonhson Wax A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Cüneyt Baktır törende yaptığı konuşmada, “Okulun yapımını üstlendik. Bundan da çok mutluyuz. Firmamız ayrıca okulun bahçesine bir de oyun parkı hediye edecek” dedi.
Gülben Ergen de derneğin başlattığı anaokulu projesine destek veren Johnson Wax A.Ş'ne teşekkür ederek, “Johnson Wax firması derneğimizin önderliğinde anaokulları yaptırıyor. Benim çocuklarım da bu anaokullarında okuyor. İnanıyorum ki Manisa yapılan bu anaokuluna sahip çıkacak. Ailelere çocuklarını anaokullarına yollaması çağrısında bulunuyorum” diye konuştu.
Vali Daşöz, Gülben Ergen ve Ahmet Cüneyt Baktır'a teşekkür plaketi verdi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından anaokulundaki sınıfları Ergen'e minikler sürpriz yaptı. Miniklerin kendisini ‘Uçacaksın’ isimli şarkısıyla karşılamasından mutluluk duyan ünlü sanatçı Ergen, şarkıya eşlik etti.

Haberin Devamı

Çocuklar Gülsün Diye geldi

Çocuklar Gülsün Diye geldi

Çocuklar Gülsün Diye geldi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!