Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 37'nci anaokulunu Eskişehir'de açıyor

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 37nci anaokulunu Eskişehirde açıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2017 11:47

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 37'nci anaokulunu Eskişehir'de açıyor

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR, (DHA)- GÜLBEN Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu 'Çocuklar Gülsün Diye Derneği', Türkiye genelindeki 37'nci anaokulunu 22 Nisan'da Eskişehir'e açacak.
Okul öncesi eğitimi Türkiye çapında yaygınlaştırmak için bugüne kadar Mardin'den Trabzon'a, Aydın'dan Zonguldak'a, Van'dan Artvin'e kadar pek çok ilde anaokulu açılışı yapan Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin Eskişehir'deki anaokulu açılış törenine Dernek Başkanı Gülben Ergen ve Başkan Yardımcısı Elvan Oktar da katılacak. Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu, açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlanacak. Yaklaşık 100 öğrencinin okul öncesi eğitim alabileceği anaokulunun bahçesinde çocuklar için oyun parkı da bulunuyor.
Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin en önemli destekçilerinden Yurtiçi Kargo, taşıma sponsoru olarak malzemelerin okula ulaştırılmasını sağlayacak. Derneğin bir başka önemli destekçisi Faber Castell de okulun kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayacak.
Çocuklar Gülsün Diye Derneği şimdiye kadar; Tokat, Mardin, Trabzon-Vakfıkebir, Erzurum, Sinop, Hatay, İstanbul, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale-Eceabat, Kars, Trabzon-Of, Tekirdağ, Çanakkale-Biga, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Konya-Cihanbeyli, Bursa, Antalya, Manisa-Soma, Gaziantep, Erzincan, Mersin, Konya-Akşehir, Antalya-Konyaaltı, Ankara Gölbaşı, Ağrı-Doğubayazıt, Uşak-Sivaslı, Artvin-Hopa, İzmir-Karabağlar'da, Rize-Ardeşen, Ordu-Altınordu ve Ordu-Fatsa'da anaokullar yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!