Çocuklar gönüllerince eğlendi

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar gönüllerince eğlendi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2017 12:21

Çocuklar gönüllerince eğlendi

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Pamukkale Belediyesi tarafından başlatılan 'Pamukkale'de Çocuklar Eğleniyor' projesi kapsamında çocuklar, palyaçolar ve çeşitli oyunlar eşliğinde eğlencenin tadını çıkardı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Şenliklerde, çocuklarımızın mutluluğunu görmek bizleri de mutlu ediyor" dedi.

Pamukkale Belediyesi tarafından, ilçede yaşayanların sosyal hayatlarına alternatifler oluşturmak adına başlattığı projelerden olan 'Pamukkale'de Çocuklar Eğleniyor' etkinlikleri sürüyor. Proje kapsamında son olarak ilçe sınırları içerisindeki İstiklal Mahallesi'nde Fitnat-Ahmet Engin İlkokulu bahçesinde ve Akhan Mahallesi'nde Ahmet Gökşin İlkokulu bahçesindeki şenlik alanlarında çocuklar kurulan stantlarda çocuklar doyasıya eğlendi. Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin de şenliklere katılarak, çocukların eğlencesine eşlik etti.

PALYAÇOLU EĞLENCE

Pamukkale Belediyesi'nin şenlik alanında palyaço gösterilerinin yanı sıra limonata ve dondurma ikramları da yapıldı. Çocuklar saatlerce oyun alanlarında eğlenmenin tadını çıkardı. Vatandaşlar ise çocuklarını şenlik alanına getirerek kurulan oyun alanlarında iyi vakit geçirmelerini sağladı.

HEDEFİMİZ ÇOCUKLARIN EĞLENEBİLMESİ

Bir ülke geleceğinin gelişiminde en önemli yatırımının çocuklara yapılması gerektiğini belirten Başkan Gürlesin, "Ülkemizin gelişimine katkı sağlayacak nesiller yetiştirmek bizlerin, bugün çocuklarımıza verdiğimiz eğitimle mümkün olacaktır. Çocuklarımızı bilgi, eğlence, kültür anlamında donatarak yaptığımız yatırımlar geleceğimizin temelini sağlamlaştıracaktır. Pamukkale'de çocuklar eğleniyor projemizle de hafta sonları farklı iki mahallemizde şenlik düzenleyerek, çocuklarımızın bir araya gelerek eğlenceli vakit geçirmesini hedefledik. Şenliklerde, çocuklarımızın mutluluğunu görmek bizleri de mutlu ediyor" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!