Çocuklar Duymasın son bölüm sonrası yeni bölüm fragmanında Haluk'un başı dertte!

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Duymasın son bölüm sonrası yeni bölüm fragmanında Halukun başı dertte
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2017 10:16

Çocuklar Duymasın son bölümü ile izleyenlere yine eğlenceli dakikalar yaşattı. Son bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında Tuna'nın sosyal medya tutkusu, Haluk'un da başını yakacaktır. Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında Haluk'un başına gelenler sadece bununla da kalmayacaktır. Trafikte tartıştığı adama kafa atan Haluk, bu kişinin evlerine misafir olarak geldiğini görünce çok olacaktır. İşte, tüm bunların ekrana geleceği Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Çocuklar Duymasın dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Çocuklar Duymasın'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Meltem, Haluk ve Gönül Tuna’nın olmadığı bir mesaj grubu oluşturdular. Tuna, kendisinin olmadığı bir gruptan konuştuklarını fark edince oldukça bozuldu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Hemen hemen her gün aynı şeyleri yaptıklarını düşünen Meltem rutinin dışına çıkıp evliliklerine heyecan katmak isteyince Taş Fırın Haluk zor durumda kalır. Meltem’in ısrarlarına dayanamayan Haluk, onunla birlikte rutini bozmak için elinden geleni yapar. Öte yandan Haluk’un Meltem için çok büyük bir sürprizi vardır! Haluk’un Meltem için hazırladığı sürprizi görenler göz yaşlarına hakim olamaz.

Haberin Devamı

Meltem, Haluk ve Gönül Tuna’nın olmadığı bir mesaj grubu oluştururlar. Tuna, kendisinin olmadığı bir gruptan konuştuklarını fark edince oldukça bozulur. Meltem, Haluk ve Gönül’ün bu gruba neden Tuna’yı almadıkları merak konusudur. Diğer taraftan Haluk, Meltem, Gönül ve Tuna evde mutlu evlilik testi yapar. Taş Fırın Haluk testin sorularını cevaplamakta zorlanınca birbirinden komik anlar yaşanır. 

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Haluk önce, bu partiye katılmak istemese de ısrarlara dayanamaz. Haluk, Meltem, Gönül, Tuna ve İsmail’in tüm dostlarının katılımıyla büyük ve renkli bir parti olur.

Herkes 70’ler kostümlerini giymiştir, partide 70’lerin en güzel şarkıları çalınır. Şirket 70’ler dekoruyla süslenir, görenler gözlerine inanamaz! Haluk, Meltem, Gönül ve Tuna’nın sürpriz dans gösterisi izleyenlerin ağzını açık bırakırken, Emine, Hatice ve Kadriye’nin dans gösterisi ise herkesi kahkahaya boğar.

Haberin Devamı

Herkesin günlerce heyecanla hazırlandığı bu partide İsmail Bey aşık olduğu kadına evlenme teklif edecektir! Gece Mary hanımın söylediği şarkılarla daha da renklenir.

BAKMADAN GEÇME!