Çocuklar Duymasın 8. bölüm fragmanında eğlenceli dakikalar!

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Duymasın 8. bölüm fragmanında eğlenceli dakikalar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2017 16:48

Çocuklar Duymasın 8. bölüm fragmanında eğlenceli dakikalar izleyicilerle buluşuyor. Haluk'un şirketinde düzenlenen 70'li yıllar partisinde giyilen kostümler ve dans organizasyonları izleyenlere güzel dakikalar yaşatacak. Çocuklar Duymasın 8. bölüm fragmanında gösteriye katılan Emine, Hatice ve Kadriye'nin dans gösterisi ise herkesi kahkahaya boğacak. İşte, tüm bunların ekrana geleceği Çocuklar Duymasın 8. bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Çocuklar Duymasın yayınlanan 8. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatacak. Kanal D ekranlarının efsanevi dizisi Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Taş Fırın Haluk’un çalıştığı inşaat şirketinin 70. Yılı olunca, şirkette bir 70’ler partisi düzenlemeye karar verirler. İşte, Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanı.

Haluk önce, bu partiye katılmak istemese de ısrarlara dayanamaz. Haluk, Meltem, Gönül, Tuna ve İsmail’in tüm dostlarının katılımıyla büyük ve renkli bir parti olur.

Herkes 70’ler kostümlerini giymiştir, partide 70’lerin en güzel şarkıları çalınır. Şirket 70’ler dekoruyla süslenir, görenler gözlerine inanamaz! Haluk, Meltem, Gönül ve Tuna’nın sürpriz dans gösterisi izleyenlerin ağzını açık bırakırken, Emine, Hatice ve Kadriye’nin dans gösterisi ise herkesi kahkahaya boğar.

Haberin Devamı

Herkesin günlerce heyecanla hazırlandığı bu partide İsmail Bey aşık olduğu kadına evlenme teklif edecektir! Gece Mary hanımın söylediği şarkılarla daha da renklenir.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Taş Fırın Haluk’un iş yerindeki halini merak eden ve birbirlerini böylece daha yakından tanıyacaklarını düşünen Meltem, Haluk’un iş yerine gitmek ister. Haluk başlarda itiraz etse de Meltem’in ısrarlarına dayanamaz.

Meltem önce inşaat şirketine sonra da Haluk’un peşinden şantiyeye gidince birbirinden eğlenceli anlar yaşanır. Gönül, Tuna’nın çocuklara karşı çok yumuşak bir dili olduğunu ve Tuna’nın bu tavrını değiştirmesi gerektiğini söyler. Diğer taraftan Haluk, yumuşak dilli reklamcı arayan bir arkadaşını Tuna ile tanıştırmak için eve getirir. Tuna’nın yeni haline başta Haluk olmak üzere herkes çok şaşırır.

Meltem, Mary ve Selçuk’u yemeğe davet eder. Yemeğe Selçuk’un genç sevgilisi İrem de gelince ortalık karışır. Öte yandan Meltem hamile olduğundan şüphelenince evde büyük bir telaş yaşanır.

BAKMADAN GEÇME!