Çocuklar Duymasın bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Duymasın bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2017 23:09

Çocuklar Duymasın dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Çocuklar Duymasın'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Haluk, stajyerlerini akşam yemeğine davet etti. Yemek yapmanın çok kolay olduğunu savunan Haluk, Meltem'in ayağını incitmesi sonucu mutfağa kendisi girmek zorunda kaldı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Çocuklar Duymasın dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilere oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde eğlenceli anlar yer aldı. Son bölümde Meltem'in ayağını incitmesi sonucu Haluk mutfağa girmek zorunda kaldı ve ortalığı birbirine kattı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çocuklar Duymasın  yeni bölümünde Meltem, Haluk'un devamlı "Hayır" demesinden şikayetçi oluyor ve o her hayır dediğinde kalkıp oynayacağını söylüyor. Haluk ise bu durumu kabullenemiyor. Haluk, stajyerlerini akşam yemeğine davet ediyor. Yemek yapmanın çok kolay olduğunu savunan Haluk, Meltem'in ayağını incitmesi sonucu mutfağa kendisi girmek zorunda kalıyor ve ortalığı birbirine katıyor.
Diğer yandan Haluk'un şirketinde çalışan stajyerlerin konuşmasından hiçbir şey anlamayan Gönül ile Tuna ise çocukların yanında kendilerini yabancı hissediyorlar. Çocuklar Duymasın, eğlence dolu yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!