Çocukken oynadığımız bir oyun cinsel tercihimi etkiledi

Güzin Abla, zor durumdayım. Daha ilkokul ikiye gidiyorken, bir yaz aile dostumuzun benimle yaşıt olan çocuğu, kimse yokken benim önümde soyunmaya başladı. Sonra bana da “soyun” dedi.

Haberin Devamı

Durumu yadırgadım ama bir şey demedim. Israr etti çok, ben de aynısını yaptım. Ve o arkadaşımın bu saçmasapan aptallığı bugün bana eşcinsellik olarak geri döndü.
Çocuk yıllarımda o arkadaşımla ara ara bu tür oyunlar oynadım. Bu oyunlarda çıplaklık unsuru ön plandaydı. Gay olmamın sebebini bu oyunlara bağlıyorum.
Evet, çok aptalca bir olayın sonucu benim yıllar süren gözyaşlarım, yıkılan hayallerim oldu.
Böyle küçük yaşta bu soruna bulaşınca, büyüyünce araştırdım ve eşcinselliğin aynı cinsten biri tarafından tacize uğramakla oluştuğunu öğrendim. Benimki de sanırım bu sınıfa giriyor.
Çok iyi bir ailenin çocuğu olarak bunu yıllardan beri içimde büyüttüm. Ailem bana bir şey demez, ama o aileyle ve çocukla hâlâ görüşüyoruz, ne olacak anlatırsam? Her şey mahvolabilir...
Bakıyorum ki geçmişte eşcinsellik eğilimi gösteren o arkadaşım şimdi kızlarla takılıyor, sevgilileri oluyor. Halbuki bana birkaç defa yanaşmayı da denemişti o yıllarda...
Ama şimdi nasıl oluyor da kızları da arzuluyor? Neredeyse haftada iki-üç kez onunla aynı ortamda kalmak zorundayım. Bazen ders çalışıyoruz birlikte. Sanki bir şey olmamış gibi.
Belki de o çocukluktaki küçük olayın bugün beni böyle etkilediğini bilmiyordur. Ama hak verirsiniz ki ben ondan nefret ediyorum çünkü bana zararı dokundu. Belki de o da şu an eşcinsel ve o da suçu bende buluyor. Bu da bir ihtimal!
Bana gelince... Çok yakışıklıyım ve bir sürü kız peşimde, ama ben?.. Duygusal anlamda kızlara da bağlanabiliyorum ama cinsel olarak kızları değil, erkekleri arzuluyorum.
KIZLARLA İLİŞKİ KURMAK İMKANSIZ GİBİ
İleride aile kurmak istiyorum ama bu durumda imkansız görünüyor. Aslında tam da gay değilim.
Üniversitedeyim ve bu yıllarım bu tip aşk-seks konularının önde olduğu yıllar.
Yanlış şeyler yapmaktan korkuyorum.
Aslında sevdiğim kızlar da oldu. İşte bu nedenle belki düzelirim diye umudum var. Ancak cinsel anlamda kızlarla ilişki kurmak bana boş ve imkânsız geliyor.
Sakın bana psikiyatr tedavisi önermeyin. Ben bunu asla yapamam. Nedeni “bana deli derler” gibi bir düşüncede olmam değil. Bu durumumu kimseye anlatamayacak olmam.
Dedim ya, çok tanınmış bir ailem var, duyulursa benden önce onlar kahrolur. Erkekleri düşünmek istemiyorum artık.
Rumuz: Günah mı bu, bilmem?

Haberin Devamı

Bir sürü kız peşimde ama ben erkekleri arzuluyorum

Haberin Devamı

Çocuklukta yaşanan bazı olaylar insanların kişiliği üzerinde çok etkili olabiliyor. Henüz cinsel anlamda bir deneyim yaşamamış bu genç adam, gay olduğuna inanıyor ve büyük bunalıma girmiş. İşte beni en çok üzen de bu durumdaki insanlar! Gerçek kimliğini bulabilmesi için ne yapmalı. Bunun yanıtları çok çeşitli olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları