Çocuk yok, her yer grafiti işte sana genç oteli

Ayayorgi Koyu Çeşme’deki eğlence durağı. Ama yolu uzun; gitmesi ayrı, dönmesi ayrı dert. Çare, genç oteli Loveyou...

Haberin Devamı

 ‘Loveyou Otel Ayayorgi’nin diğer otellerden farkı ne?
- En büyük farkı ‘genç oteli’ olması. Ayayorgi Koyu’na yürüme mesafesinde. Koya bu kadar yakın mesafede olan başka otel yok. Çeşme’deki otellerin çoğu klasik aile oteli. İşletmeleri de aynı şekilde. Butik oteller çok fazla. 100 odalı Loveyou Otel’in tasarımıysa son derece genç. Butik otel özeninde, beş yıldızlı otel konforu ve lüks sunuyoruz. Otelimize 14 yaş altı alınmıyor. Çocuk sesi, gürültüsü yok. Sadece gençler ve kendilerini genç hissedenler var. İç konseptimiz tamamıyla gençlere yönelik. Dekorasyonumuz oldukça modern. Odaların duvarlarında James Bond’dan Audrey Hepburn’e, Marilyn Monroe’dan Elizabeth Taylor’a kadar pek çok grafiti var mesela.
 Gençlerin kalbini nasıl fethedeceksiniz?
- Çeşme’ye gelen bütün gençler eğlenmek için Ayayorgi’ye gidiyor. Ama her gece de 80 TL gidiş, 80 TL dönüş taksi parası vermek zorundalar çünkü mesafeler çok açık. Loveyou Otel bu problemi ortadan kaldırıyor. Hem yürüme mesafesinde hem de shuttle hizmeti veriyoruz. Gençleri mekânlara götürüyor sonra da onları otele getiriyoruz. Shuttle’larımız Çeşme’ye ve Alaçatı’ya da gidiyor. Böylece alkollü araç kullanımının da önüne geçmiş oluyoruz.
Ulaşım dışında?
- Diğer otellerde sabah 10.30’da biten kahvaltı biz de öğlen 13.30’a kadar devam. Yani gençler gece yaşayacaklar, gündüz uyuyacaklar. Sabaha karşı 06.30’da mantı ve çorba servisi koyduk. Süzer Otel’in eski şefiyle çalışıyoruz. Mutfağımız da otelimiz gibi gençlere ve gençlerin beslenme alışkanlıklarına yönelik. Odalarda mini bara alternatif, ‘genç market’lerimiz var. Bu marketlerde bütün ihtiyaçlarını bulabilecekler.

Haberin Devamı

Loveyou Ayayorgi Otel’de…

Hangi odalarda kalmalı?
Hem deniz hem de havuz manzaralarıyla en keyiflileri teras katında bulunan odalar
Kiminle gitmeli?
Eşle, sevgiliyle, erkek erkeğe, kız kıza, arkadaşlarla
Hangi lezzetleri tatmalı?
Sufle, pancake, Loveyou hamburger, mantı, ‘Little Little In To The Middle’ tabağı
Hangi kokteylle serinlemeli?
Üç farklı lezzeti buluşturan ‘3E’

Yazarın Tüm Yazıları