Çocuk sağlığı için TAKEV Alman Kermesi

Güncelleme Tarihi:

Çocuk sağlığı için TAKEV Alman Kermesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2016 13:07

İZMİR'in Narlıdere İlçesi'ndeki TAKEV Narlıdere İlköğretim Okulu Kampüsü'nde, geleneksel TAKEV Alman Kermesi bu yıl çocukların sağlığı için yapıldı.

Haberin Devamı

Çok sayıda kişinin katıldığı kermesten elde edilen tüm gelirin Behçet Uz Çocuk Hastanesi Kardiyoloji Servisi'nin yenilenmesi için bağışlanacağı bildirildi.
TAKEV Okulları ve Federal Almanya Başkonsolosluğu'nun işbirliğiyle düzenlenen Alman Kermes'inin açılışını Federal Almanya Başkonsolosu Thomas Gerlach, TAKEV Okulları Kurucu Temsilcisi Nur Yaraş, Genel Müdür Gönül Ketenci ve Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakfı yöneticileri tarafından yapıldı. TAKEV Okulları'nın her yıl geleneksel olarak Alman Konsolosluğu işbirliğiyle düzenlediği Alman Kermesi, TAKEV İlköğretim Okulu Narlıdere Kampüsü'nde gün boyu çok sayıda kişinin katılımıyla gerçekleşti. İzmir'deki en önemli sosyal dayanışma organizasyonlarından biri olan ve 22'ncisi düzenlenen kermesi yaklaşık 3 bin kişi ziyaret etti. Yeni Yıl Korosu'nun seslendirdiği şarkılar eşliğinde kermesi ziyaret eden konuklar en büyük ilgiyi noel tombalasına gösterdi. İzmir'deki en önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Alman Kermesi'ne katkı sağlayan tüm duyarlı İzmirlilere teşekkür eden TAKEV Okulları Kurucu Temsilcisi Nur Yaraş, "Kurum olarak yüklendiğimiz toplumsal sorumluluk gereği sadece eğitim alanında değil hemen her alanda çocuklar için olumsuzlukları ortadan kaldırmak için çabalıyoruz. Geleneksel Alman Kermesi'nin gelirini bu yıl da çocuklar için Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakfı'na bağışlıyoruz. Velilerimizin ve bugün burayı ziyaret eden duyarlı İzmirlilerin katkıları ile Behçet Uz Çocuk Hastanesi'nin Kardiyoloji Bölümü baştan aşağıya yenilenecek. Bu her birimize mutluluk veriyor" dedi. TAKEV Okulları olarak, her yıl büyük bir gelir elde edilen kermesin gerek organizasyonunu üstlenmenin gerekse organizasyona ev sahipliği yapmanın kendileri için büyük bir onur ve mutluluk kaynağı olduğunu belirten TAKEV Okulları Genel Müdürü Gönül Ketenci, "Hastanede tedavi gören binlerce çocuk için çok önemli olan bu yardım ve dayanışma ruhunun toplumun tüm kesimlerine örnek teşkil etmesini diliyoruz" diye konuştu. TAKEV Okulları'nda gerçekleşen Alman Kermesi'nin her yıl çok önemli bir dayanışmaya sahne olduğunu dile getiren Alman Başkonsolosu Thomas Gerlach ise kermesi her yıl büyük bir titizlik ve sorumluluk duygusu ile düzenleyen, ev sahipliği yapan TAKEV Okulları yönetici ve çalışanlarına, aynı zamanda bağış ve katılım yoluyla duyarlılık sergileyen TAKEV Okulları velilerine, kampüsü ziyaret eden tüm İzmirlilere teşekkür etti. Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakfı Başkanı Ülkü Karlı, etkinlik için teşekkür edip, plaket verdi.




 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!