Çocuk parkına saldırı

Güncelleme Tarihi:

Çocuk parkına saldırı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2016 11:41

ÇANAKKALE'nin Gelibolu ilçesindeki bir çocuk parkında, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ateşe verilen oyun grubu kullanılmaz hale geldi.

Haberin Devamı

Gelibolu Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından bir süre önce Alaaddin Mahallesi, Yeni Çeşme Sokak'ta yapılan çocuk parkındaki oyun grubu, dün (pazartesi) gece ateşe verildi. İki kaydırak, salıncak ve tahteravalliden oluşan PVC oyun grubu, kullanılmaz hale geldi. Polis, oyun grubunu ateşe veren kişi veya kişilerin tespit edilip yakalanması için çalışma başlattı. Yanan oyun grubu, tutanak tutulmasının ardından belediye ekipleri tarafından yenisiyle değiştirilirken, parktaki tüm oyun malzemelerinin bakım ve onarımı da yapıldı.

Çocuk parkına saldırı

CHP'li Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, şöyle dedi:
"Yapılan iyilik ve güzellikleri yok etmeye çalışan zihniyetleri ilçe halkının takdirine bırakıyorum. Kötü niyetli bu kişileri kınıyorum. Yapılan hizmetleri, özellikle de çocuklar için yapılan hizmetleri yok etmeye, kırıp dökmeye hiç kimsenin hakkı yok. Vatandaşlarımızı bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!