Çocuk Kulübü'nün üye sayısı bin 543 oldu

Güncelleme Tarihi:

Çocuk Kulübünün üye sayısı bin 543 oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2017 11:38

Çocuk Kulübü'nün üye sayısı bin 543 oldu

Haberin Devamı

BORNOVA Belediyesi'nin 7-14 yaş arası çocukların sosyalleşmelerine ve birlikte eğlenceli vakit geçirmelerine aracılık etmek amacıyla kısa bir süre önce kurduğu Çocuk Kulübü'ne üye olan miniklerin sayısı her geçen gün artıyor. Son olarak katılım belgesi alanlarla birlikte üye sayısı 1543 oldu.

Bornova Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle son katılan çocuklar katılım belgelerini Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'nın elinden aldı. Son katılanlarla birlikte Çocuk Kulübü üyelerinin sayısı 1543'e ulaştı. Çocukların heyecanına ortak olan Başkan Olgun Atila, "Sizler bizim için çok değerlisiniz. Bütün amacımız sizlere layık olabilmek ve daha iyi bir gelecek bırakilmek. Bu amaçla daha yeşil, daha yaşanabilir bir Bornova için çalışıyoruz. Sizlerin sporla, sanatla ve kültürle içiçe olmanız için projeler üretiyoruz. Çocuk Kulübümüzü de bu doğrultuda kurduk. Hepinizi bekleriz" diye konuştu.

Bu arada Bornovalı minikler, katılım belgesi töreni öncesinde, 'Leylekler' isimli animasyon filmini izledi. Bornova Belediyesi Kültür Merkezi'nde 4 seans olarak gerçekleştirilen gösterimlerde toplam 1100 çocuk keyifli anlar yaşadı.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!