Çocuk kulübünün etkinlikleri büyüledi

Güncelleme Tarihi:

Çocuk kulübünün etkinlikleri büyüledi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2018 15:25

Çocuk kulübünün etkinlikleri büyüledi

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Akademi Çocuk Kulübü tarafından düzenlenen yıl sonu etkinliği, Kayserililer tarafından çok beğenildi. Etkinliği ziyaret eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yetenekli nesillerin yetiştirilmesine katkı sağladıklarını vurguladı.

Kocasinan Akademi Çocuk Kulübü kursiyerlerinin yaz kursları kapsamında almış oldukları eğitim sonunda ortaya çıkardıkları eserler, Kayseri Park Alışveriş Merkezi ziyaretçileri tarafından ilgi gördü. Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Akademi Çocuk Kulübü’nde yaz okulu kapsamında çocuklarımız eğitim görüyorlar. Düzenlemiş olduğumuz eğitimlerimizle yetenekli nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlıyoruz. Bütün gayretimiz; Büyük ve Güçlü Türkiye’nin yarınları olan evlatlarımızın daha iyi bir şekilde yetişebilmesi içindir. Yavrularımızın geleceği için, yarınları için, huzurlu ve mutlu olmaları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile emek harcayarak, güzel bir sergi hazırlayan ve gösteri sergileyen çocuklarımızı ve eğitmenlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte birbirinden renkli gösteriler sergileyen çocukların performansları göz doldurdu. Programda çocuklar doyasıya eğlenirken büyükler de hoşça vakit geçirdi. Müzikal tadında ve temposu oldukça yüksek oyunlarla devam eden etkinlikte, hünerlerini sergileyen Kocasinanlı çocuklar, izleyenlerden tam not aldı.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!