Çocuk Hakları'ndan 'Utandırmayan Yardım'

Güncelleme Tarihi:

Çocuk Haklarından Utandırmayan Yardım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2017 15:22

Çocuk Hakları'ndan 'Utandırmayan Yardım'

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)-Erzurum Barosu Çocuk Hakları Komisyonu düzenlediği projelerle örnek olmaya devam ediyor. Komisyon üyelerinin, "Bu Kış Çocuklarımızı Hep Birlikte Giydirelim" kampanyasında yaptığı "utandırmayan yardımı' ile örnek oldu.
    Çocuk Hakları Komisyonu üyeleri, gittikleri köy okullarında öğrencileri teşhir etmemek, utandırmamak ve izdiham oluşturmamak için kışlık giyecekleri okullarına bırakıp gittiler. "Bu Kış Çocuklarımızı Hep Birlikte Giydirelim" sloganı ile başlattıkları projenin çığ gibi büyüdüğünü belirten Çocuk Hakları Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ömer Çiftçi, "Bu yıl ikinci kez yardıma muhtaç öğrencilerin yoğunlukta yaşadığı köy okullarına öncelik verdik. Sıcaklığın sıfırın altında 15-20 dereceye kadar düştüğü köylerde çocularımız yırtık ayakkabı ve eskiyen kabanlarıyla okullarına gidip geliyordu. Onlara verdiğimiz kıyafetmerle artık okul yolunda üşümeyecekler. Öğrencileri teşhir etmemek adına için yardımları okul yetkililerine teslim ettikten sonra öğrencilerle biraz sohbet edip okuldan ayrıldık" diye konuştu
    Dağıttıkları yardımı şova dönüştürmeyen hukukçulara teşekkür eden okul yöneticileri, "Yapılan bu yardımlara öğrencilerimiz adına çok sevirndik. Artık üşümeden okullarına gelip gidecekler. emeği geçen herkese teşekkür diyoruz" dediler.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!