Çocuk gözüyle Giresun ve fındık yarışması

Güncelleme Tarihi:

Çocuk gözüyle Giresun ve fındık yarışması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2018 15:17

Çocuk gözüyle Giresun ve fındık yarışması

Haberin Devamı

Hakan KABAHASANOĞLU/GİRESUN, (DHA)- GİRESUN Ticaret Borsası ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Giresun Belediyesi tarafından desteklenen 'Çocuk gözüyle Giresun ve fındık' konulu resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Atatürk Meydanında yapılan ödül töreninde konuşan Ticaret Borsası Başkanı Yaşar İbaş Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Sanatçılar ışığı erken görür’ sözünü hatırlatarak, sanata ve sanatçılara gereken desteği sağlamanın önemine değindi. İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt da, yarışmayı düzenleyen ve emeği geçen herkesi kutladığını belirtirken Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu da “Giresun Türkiye’nin en güzel kentlerinden biridir. Fındığı ise dünyanın en kalitelisidir. Giresun havası temiz, insanı güzel, özgürlükler kentidir. Aynı zamanda bir sanat kentidir. Sanat hepimizin ortak dilidir. Bu çocuklarımızın yeteneklerini geliştirip, önemli sanat eserleri ortaya çıkarmasını diliyorum. Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ticaret Borsamıza bu yarışmayı düzenledikleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yarışmada birinci olan Duroğlu Şehit Zafer Konak İlkokulu öğrencisi  İremsu Engin’in ödülünü Belediye Başkanı Kerim Aksu, ikinci  olan Keşap Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Emir Nabi Zıvalı’nın ödülünü Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt , üçüncü olan Namık Kemal İlkokulu öğrencisi Nisanur Dutal’ın ödülünü Ticaret Borsası Başkanı Yaşar İbaş, jüri özel ödülüne layık görülen  19 Eylül İlkokulu öğrencisi Cansın Sarı’nın ödülünü ise Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ertaç Öztürk verdi.

Yarışmada sergilemeye layık görülen ve derece alan resimler Atatürk Meydanı’nda vatandaşların beğenisine sunuldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!