Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocuklara eğitim desteği 

Güncelleme Tarihi:

Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocuklara eğitim desteği
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2018 11:47

Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocuklara eğitim desteği 

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Barosu tarafından Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocuklara eğitim desteği verilecek. 
Baro Başkanı Ali Er'in makamında düzenlenen toplantıda, çocukların eğitimlerine destek olmak için hazırlanan projenin Mersin Valiliği, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi arasında imzalanacak olan işbirliği protokolü ile hayata geçirildiği duyuruldu.
Baro tarafından hazırlanan proje kapsamında, Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocukların okul eğitimlerine takviye olarak etüt dersleri verileceğini ifade eden Başkan Er, "Çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasına destek olmak hepimizin ortak görevidir. Kurumlarla işbirliği yaparak, onları gelecekte topluma sağlıklı bireyler olarak kazandırmak için ortaklaşa eğitim seferberliğimiz başlıyor. Projenin hayata geçirilme aşaması hakkında fikir alışverişi yaptık. Çocuklarımıza kucak açmak, onların sevgi içinde yetişmelerine katkı sağlamak, yalnız olmadıklarını hissettirmek, çocuklarımızı gelecekte kendi ayakları üstünde durabilen, başarılı, özgüveni yüksek, topluma sağlıklı bireyler olarak kazandırmak hepimizin ortak vazifesidir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için kurumlarla el ele verip, ortak çalışmalara imza atmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi.
Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Faruk Azgıt ise, "Çocuklarımız için faydalı bir proje olacağına inanıyoruz. Çocuklarımız için elimizden gelen her türlü desteği, her zamanki gibi sağlayacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!