Çocuğunun arkadaşıyla seks yapan kadın hapisten kurtuldu

Güncelleme Tarihi:

Çocuğunun arkadaşıyla seks yapan kadın hapisten kurtuldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2016 16:28

ABD’de 16 yaşındaki kızı ve onun arkadaşları ile 'çıplak' bir şekilde oyun oynayan, sonra da kızının 16 yaşındaki erkek arkadaşı ile seks yapan 35 yaşındaki anne Rachel Lehnardt, hapis cezası almaktan kurtuldu.

Haberin Devamı

İngiliz Daily Mail'İN haberine göre kızının arkadaşıyla seks yapan Lehnardt, altı yıl gözetim ve 600 dolar para cezasına çarptırıldı.

36 yaşındaki Lehnardt, kızının 16 yaşındaki arkadaşıyla seks yapmak ve reşit olmayan çocukların karşısında seks oyuncaklarıyla oynamak iddiasıyla Nisan ayında gözaltına alınmıştı. Beş çocuk annesi Lenhardt, partide kızının 16 yaşındaki bir arkadaşının kendisine tecavüz ederken uyandığını öne sürmüştü.

Konuyla ilgili haberlerde, Lenhardt’ın kızının arkadaşlarını eve çağırıp parti vermesine izin verdiği ve gençlerin evde esrar içip alkol almasına da göz yumduğu belirtilmişti. Kadının evin oturma odasında gençlerle birlikte çıplak Twister oynadığı ve sonra da evin tuvaletinde 18 yaşındaki bir gençle cinsel ilişkiye girdiği belirtildi.

Haberin Devamı

Georgia'da 16 yaşındaki gençler reşit kabul edildiği için kadına karşı da tecavüz suçlamasının yapılmadığı ancak Lehnardt'ın yaşları 4, 6, 8, 10 ve 16 olan eş çocuğunun devlet korumasına alındığı açıklanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!