Çocuğa dayanıklı telefon

Güncelleme Tarihi:

Çocuğa dayanıklı telefon
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2006 00:00

Çocukların ulaşamayacakları, isterlerse elde edemeyecekleri şeyin olmadığını tüm ebeveynler bilir. Yeter ki istesinler. Oğlum yürümeye başladıktan sonra evdeki bazı eşyaları, boyunun erişemeyeceği yerlere taşımaya başlamıştım. Tabii, her şeyi de yukarılara kaldırmak bir süre sonra insanın sinirlerini yıpratıyor. Özellikle elinizin altında olmasını istediğiniz telefonunuzu anlamsız bir yerde aramak hiç de hoş olmayan bir durum.

Siemens çocuklu aileleri düşünerek darbeye, şoka, su sıçramalarına karşı ekstra dayanıklı bir telefon tasarlamış: Siemens Gigaset E450.

Telefon sanki özel bir zırh ile korunuyor. Kauçuk kaplı dış yüzeyi sayesinde her türlü toza, su sıçramalarına, şoka dayanıklı. Ebeveynler için telefonun diğer önemli özellikleri ise ahizesiz konuşma, bebek telsizi özelliği, ışıklı tuş takımı, SMS gönderme ve alma olarak sıralanıyor. Telefonun diğer özellikleri arasında renkli ekran, 150 adet isim ve numara hafızası, rehbere kaydettiğiniz kişilere özel melodi, 10 standart 5 polifonik melodi mevcut.

Günümüzde hálá evlerde mutfağı daha fazla kullanan kişilerin kadınlar olduğu gerçeğini düşününce, ahizesiz konuşma özelliği büyük rahatlık sağlıyor. Ayrıca annelerin vazgeçilmezi olan bebek telsizini de bu telefon ile edinmiş oluyorsunuz. Telefonun satış fiyatı hepsiburada.com sitesinde 314 YTL.

Adres: www.siemens.com.tr

www.hepsiburada.com
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!