Çobanoğlu: 'İstediğimiz sonucu alacağız'

Güncelleme Tarihi:

Çobanoğlu: İstediğimiz sonucu alacağız
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2004 13:34

Kazakistan engeleni 4-0'la geçen (A) Milli Futbol Takımı, 2006 Dünya Kupası Eleme Grubu'nda Danimarka ile oynayacağı maç için Kopenhag'a gitti. Menajer Can Çobanoğlu, yolculuk öncesi, Danimarka'nın da liderlik istediğini belirterek, "İki maç üst üste kazanmak isteyen iki ekibin, kalitesi, temposu ve mücadelesi yüksek oyunu seyredilecek. Danimarka karşısında sevineceğimiz bir sonuç alacağız” dedi.

Haberin Devamı

"ÖNEMLİ MAÇ"

(A) Milli Takım Menajeri Can Çobanoğlu, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, önemli bir maça gittiklerini ifade ederek, “Her maç oynandıkça bir sonraki karşılaşma önem kazanıyor. Kazakistan maçı bizim istediğimiz ve planladığımız gibi bitti. Bundan sonra Danimarka karşılaşması var. Danimarka da bizim gibi liderliğe gözünü diktiği için önemli maç olacak. Kazanma hırsıyla Türkiye'nin karşısına çıkacaklar. Türkiye de çok önemli ekip. İki maç üst üste kazanmak isteyen iki ekibin, kalitesi, temposu ve mücadelesi yüksek oyunu seyredilecek. Danimarka karşısında sevineceğimiz bir sonuç alacağız” diye konuştu
  
İBRAHİM TORAMAN KADRODAN ÇIKARILDI
  
Çobanoğlu, sakatlığı süren İbrahim Toraman'ın kadrodan çıkarıldığını belirterek, “Doktorlarımızın verdiği rapor, bu maçta oynamasının riskli olacağı şeklindeydi. Hocamız da kendisinin burada bırakılmasına karar verdi. Kulübüne de her türlü rapor ve bilgiler, tedaviler aktarılacak” dedi.
  
BÜLENT: KAZANACAĞIZ

Haberin Devamı

Milli futbolculardan Bülent Korkmaz, gruptaki ilk galibiyetlerini Kazakistan maçı ile aldıklarını belirterek, “Bizim için büyük bir moral oldu. Bugün Danimarka'ya gidiyoruz. Hazırlıklarımız orada devam edecek. İnşallah galip geleceğiz” dedi.

NİHAT: MORALİMİZ YERİNDE

Nihat Kahveci de, mutlu bir şekilde Türkiye'ye dönmek istediklerini ifade ederek, “Zor maç olacağını biliyoruz. Gurubumuzdaki iki güçlü takımdan birine karşı oynayacağız. Şu anda formdalar. Biz de Kazakistan galibiyetinin moraliyle oraya gidiyoruz” diye konuştu.

SERKAN BALCI: GALİBİYET İÇİN GİDİYORUZ

Serkan Balcı ise, Danimarka maçının çok önemli olduğunu belirterek, “Danimarka iyi bir takım. Ama biz de galibiyet için gidiyoruz. Biz de iyi bir takımız” dedi.

EMRE: SIRADA DANİMARKA  VAR

Emre Belözoğlu da, Kazakistan maçı öncesi ufak bir ağrısı olduğunu kaydederek “Bu nedenle riske girmedik ve oynamadım. Şimdi Danimarka maçı için gidiyoruz. Danimarka maçının önem kazanması için Kazakistan maçını almamız gerekiyordu. Bu böyle oldu. İlk hedef tamamlandı. İnşallah  Danimarka maçından da istediğimiz sonuçla ayrılacağız.
Sonuçta iyi bir takımız. Zorlu bir maç olacak, inşallah gülen taraf biz olacağız. Şu an fizik olarak iyiyim. Ağrılarım da azaldı. Oynamam hocamın takdiri” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Ümitler Şampiyonası eleme grubunda mücadele  veren Ümit Milli Futbol Takımı ile birlikte, THY'ye ait bir uçakla Danimarka'nın başkenti Kopenhag'a hareket etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!