Çobanı öldürüp keçileri çaldılar

Güncelleme Tarihi:

Çobanı öldürüp keçileri çaldılar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2017 14:07

Çobanı öldürüp keçileri çaldılar

Haberin Devamı

Latif SANSÜR/KUŞADASI (Aydın), (DHA) - AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde, dövülerek öldürülen 80 yaşındaki çoban Ahmet Sarıöz'ün sürüsündeki 60 keçi çalındı. Jandarma, motosikletli iki şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Kuşadası'nın kırsal Kirazlı Mahallasi'nde yaşayan Kazım Uluçay ile Mehmet Uluçay, dün saat 18.00 sıralarında, 60 keçilerini otlatması için teslim ettikleri çoban Ahmet Sarıöz'den haber alamayınca, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarmanın yaptığı çalışma sonucu Sarıöz, Atış Poligonu Mevkisi'nde çalılıklar arasında ölü bulundu. Sarıöz'ün döverek öldürüldükten sonra, cesedinin çalılıkların arasına atıldığı belirlendi.
Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ve köylülerle görüşen jandarma, çalınan keçileri aynı gece İzmir'in Selçuk ilçesinin kırsal Ece Mahallesi'ndeki metruk bir ahırda buldu. Jandarma, çoban Sarıöz'ü kendilerine direndiği için öldürüp, keçileri çaldıkları ileri sürülen motosikletli iki şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Jandarma, iki şüphelinin eşkalini polise de bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!